božidar alić kolumna portal sloboda.hr

Kolumnu, koju po drugi puta obznanjujem, no sada na ovom portalu, a koja je na “Kamenjaru” pročitana više od pedeset tisuća (50 000) puta, zatajivana je …, skidana, stavljana, skidana, te napokon izbrisana sa stranica već navedenog portala, od strane “velike vjernice”, koja je, izgledno, urednica, možebitno vlasnica, a ne gospodin koji se predstavlja vlasnikom i urednikom “Kamenjara”.

Posvećujem ovu kolumnu hrabrom Ladislavu Ilčiću, koji je jasno i glasno, ali ublaženo izrekao i moja promišljanja na udbaškoj, regionskoj televiziji N1.


KOLUMNA
ANTIKRIST DANAS NOSI IME PAPA FRANJO

 
PLJUNEM SVAKOGA, uistinu svakoga, tko i najmanjim suosjećanjem gleda na ovu barbarsku, dobro organiziranu, pokrenutu invaziju Europe, pa tako i jedine nam Hrvatske.

Kada izgovorih da pljunem svakoga tko pomaze „prolazu“ tih novokomponiranih terorista, kako bi zaposjeli, promijenili i uništili Europu, pa tako i našu katoličku Domaju, mislio sam i na Antikrista, koji trenutno stoluje u Rimu, u samom Sv. Petru i koji je navukao na sebe ruho Svetog Oca…

Antikrist danas nosi ime Papa Franjo!

Nakon svega što taj truli mučak imenom papa Franjo, djelatno pokušava činiti protiv dogmi i nauka Crkve, izvrčući Kristov nauk i samozatajnost Blažene Djevice Marije (kojoj se mi Hrvati utječemo molitvama i predivnim pjesmama …“ Rajska Djevo Kraljice Hrvata“…), a zalažući se za pederaste i ostale bolesnike kojima je mjesto u zdravstvenim ustanovama zatvorenog tipa … ublažujući stav prema rastavljenima, a crkveno vjenčanima, vjerujem da stoji još jedna lakrdijaška izjava našmrkanog yugoudbopartizanskog okupatora, koji sebe naziva premijerom, da bi sam papa Franjo (Antikrist), glasovao, kad bi mogao, za njega i njegovu „Hrvatsku koja raste“ u svakom negativnom pogledu!

Svako je slovo točno u njihovom sloganu, pa i tvrdnja da nema „povratka na staro“. Zaboravljaju okupatori i ubojice, protjerivači mladih školovanih Hrvata, a velikodušni, gostoljubivi „domaćini“ stotina tisuća dobro školovanih, radno i ratno sposobnih protivnika Europe i katoličanstva, da su to što oni tvrde kako nema „povratka na staro“, ONI SAMI ! Od ubojstva i klanja nedužnih Hrvata, civila i domobrana, dakle od ljeta Gospodnjeg 1945., pa sve do protjerivanja mladih, školovanih hrvatskih obitelji u njima mrsku im, Europu, u kojoj bi minareti mogli niknuti kao gljive muhare nakon najezde ovih žohara iliti gaštapana, koji navodno traže „bolji život“… čitaj mučeničku smrt.

Ukoliko ne dignemo visoke zidove i visoke žičane ograde prema Smrdiji, koja nam je, na našu žalost i tisućljetnu štetu, susjed, oba tornja naše Prvostolnice mogli bi postati minareti, ako prije toga ne budu dignuti u zrak, već o ovogodišnjoj Polnočki, uz povik „Allahu egber“ !

Nakon opće pljuvačine i „zgražanja“ nad mudrim, državničkim postupkom Viktora Orbana i Slovenija i Austrija, a na kraju će i Njemačka dići obrambene ograde, tako da će, ne dao nam Milostivi Gospodin, naša Domaja postati, najblaže rečeno, javno smetlište kao i javni toalet, jerbo ova novokomponirana „osmanlijska invazija“ sere, piša i rađa gdje stigne, buneći se i bacajući hranu, jer nije hallal. Živjeli su, žive i živjet će u vlastitim govnima, ali s Rolex satovima na rukama i džepovima krcatim eura i dolara… dok sve Televizije snimaju samo „jadnu“ dječicu, koja tim primatima služi poput maskirne odore… na taj im način, jednako tako služi i onih zakukuljenih trudnica i staraca koji su već odavno umrli.

Da zaključim! Pljunem na svakoga tko je poklonio i samo jednu isluženu šlapu, koricu starog kruha, kap vode tim mimikriranim isilovcima i džihadistima, dok nam u isto vrijeme naši sunarodnjaci, Hrvati kopaju po kontejnerima, bivaju izbačeni iz svojih domova, poradi nebitnih ovrha, a desetine tisuća branitelja bivaju ubijeni, umoreni od vas tolerantne, glupe, bešćutne yugoudbaške okupatorske gnjide …

… i ta se ubojstva branitelja tada nazivaju samoubojstvima!!!

Na našu hrvatsku sreću SUDBONOSNOPOVIJESNI IZBORI su za 11 dana!

Vjerujem kako Domoljubna koalicija neće dopustiti islamizaciju ove, od pamtivijeka katoličke zemlje kojoj je Sveti Josip zaštitnik, Blažena Djevica zagovornica, a Krist Gospodin jedino Svjetlo i Uzor. . .

. . . jer dok je srca bit će i Kroacije . . .

Autor: Božidar Alić