Fredrik Reinfeldt švedska premijer imigranti

Vođa stranke Umjerenih, Fredrik Reinfeldt, prekinuo je šutnju prije Badnjaka te je dao novu političku izjavu pred nadolazeće izbore. Bivši premijer sada tvrdi kako su švedske granice samo fikcija i da Švedska pripada imigrantima koji dolaze tamo, a ne Šveđanima.

Reinfeldt je potvrdio dojmove Mattiasa Karlssona (Stranka Šveđana) o tome da su izbori uglavnom glasanje o imigraciji.

To je izbor onoga što bi Švedska zemlja trebala biti“, rekao je Reinfeldt. „Je li ovo zemlja koja je u vlasništvu onih koji su ovdje živjeli tri ili četiri generacije ili je Švedska ono što čine ljudi koji dolaze usred svojih života? “ upitao je Reinfeldt retorički.

Tijekom razgovora za jednu emisiju švedske televizije TV4, tijekom Badnjaka, otišao je još dalje, tvrdeći da su švedske granice samo imaginarne.

>>> Švedska: Staračkim domovima nedaju hranu kako bi ostalo dovoljno novca za još imigranata

Što je Švedska? Je li to zemlja u vlasništvu onih koji žive tu već četiri generacije ili onih koji su izmislili granice?“ upitao je mazohistički Reinfeldt te dodao kako su Šveđani nezanimljivi kao etnička skupina i da su imigranti ti koji stvaraju novu Švedsku.

Ono što oni čine u Švedskoj je to što čini Švedsku“, dovršio je Reinfeldt.

Tek onako usputno, podsjećamo da je Švedska druga u svijetu zemlja po broju silovanja, gdje gotovo 100 posto tih silovanja čine imigranti. U modernim vremenima mnogima je sasvim normalno da ih vlastiti sunarodnjak, koji sudjeluje u „vođenju“ te zemlje i naroda, omalovažava i praktički potiče na njihovo istrebljenje. Zdrav razum očito je nepoznanica za tu zemlju, ali i susjednu Norvešku koja je tek nešto niže po brojkama silovanja vlastitih žena od strane imigranata. O drugim kriminalnim djelima ne vrijedi trošiti riječi.

Izvor: Sloboda.hr/TV4.se/Pandora