halilovic_alen

Nakon što je mladi Alen Halilović na Kantridi odigrao fantastičnu utakmicu zahvaljujući kojoj je Dinamo osvojio bod protiv Rijeke, medijima je prostrujala vijest kako je izaslanstvo Barcelone doputovalo u Zagreb po hrvatskog dragulja.

Alen Halilović je protiv Rijeke pokazao o kakvom se dragulju radi. Mladi je igrač Dinama s dva briljantna pogotka u dvije minute donio bod Dinamu. Odmah nakon ogleda na Kantridi pojavila se vijest kako je izaslanstvo Barcelone predvođeno sportskim direktorom Andonijem Zubizarretom i drugim direktorom Raulom Sanllehijem doputovalo u Zagreb kako bi s Mamićem finalizirao transfer Halilovića na Camp Nou.

Iz klubova nema službene potvrde te vijesti, no već se neko vrijeme zna kako je Barcelona zainteresirana za mladog hrvatskog nogometnog dragulja, jedino je pitanje cijena koju su Katalonci spremni platiti Dinamu.

I tu dolazimo do nezgodne situacije, jer Mamić je uvijek govorio kako je spreman na prodaju ako dođe ponuda koja će ga ‘izuti iz cipela’, no obzirom na propise, ali i činjenici da ne postoji nogometaš koji može odoljeti zovu Barcelone, sasvim je jasno kako će i Mamić svoje prohtjeve ipak morati svesti na realnu razinu.

Autor: F.Č./tportal
Foto: Hrsport