albanski navijači albanija italija

Talijanski nogometaši svladali su u Genovi Albaniju 1:0 u prijateljskom susretu koji su čak tri put prekinuli albanski navijači. Jedini pogodak na utakmici bio je autogol Hamdija Salihija u 82. minuti.

Od njih 25.000 koliko ih je bilo na tribinama stadiona u Genovi neki su odlučili ući na travnjak i pozdraviti, ali i poljubiti svoje nogometaše. Prvi se prekid dogodio u 25. minuti kada je jedan albanski navijač ušao na travnjak sa zastavom. Došao je do kapetana Lorika Cane, koji mu se potpisao na zastavu. Navijač je sam izašao s terena.

Drugi prekid u 30. minuti bio je nešto kraći. Navijač je pak ušao u teren s namjerom da poljubi Lenjanija. Ispratili su ga redari i albanski igrači. U trećem je prekidu ponovno Cana bio na meti navijača koji je htio popričati s njim tijekom susreta.

Dodajmo da u ovom prijateljskom susretu izbornik Azzura Antonio Conte nije koristio nijednog od igrača iz dvoboja s Hrvatskom, a ta pričuvna momčad se jako namučila s tvrdim Albancima. Jedini pogodak stigao je osam minuta prije kraja kada je udarac Stefana Okake albanski napadač Salihi skrenuo u mrežu i prevario vlastitog vratara.