Čuti Svetlanu Cecu Ražnatović, odnosno njezine pjesme u Hrvatskoj nije ništa neobično. Dapače, jako je popularna, posebno među mlađim naraštajem. No, znate li vi tko je ta žena? I zašto slušajući nju i zdušno pjevajući njezine pjesme pogađate u srce sve žrtve Domovinskog rata?

Ceca je žena jednog od najvećih zločinaca tijekom Domovinskog rata, Arkana, i osoba koja je sa puškom u ruci 18.11. “marširala” porušenim Vukovarom u četničkoj odori sa masom pijanih četnika, donosi Dnevno.hr. Iako je bio zločinac, mafijaš, Ceca je uvijek stajala na njegovoj strani. Na traženje isprike za ratne zločine Arkana u BiH i Hrvatskoj odgovorila je: “Moj pokojni muž nije zločinac. Arkan je čovjek kojeg sam istinski voljela, divan, nježan, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije; za srbijanski narod je heroj”.

Iako će mnogi reći kako glazba nema veze s ratom i politikom… Imaju pjevači. Posebno Ceca. A što Ceca misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezinu glazbu? Jednom prilikom dala vam je do znanja: “Da sam znala da će hrvatska deca ovako da slušaju moje hitove nebi nikad ni počela da pevam”.

Podijelite dalje ovaj tekst, te neka svi vide što misli jedna od najomiljenijih pjevačica u “regionu”.

Klikni LIKE ako ne slušaš Cecu!