na slobodu(.hr) pozvani

Mladi volonteri SHKM-a, koji radosno iščekuju 32.000 mladih iz Hrvatske i svijeta nadolazeći vikend u Dubrovniku, prethodnih su dana na čarobnim dubrovačkim lokacijama snimili službeni spot himne SHKM 2014 pod naslovom “Na slobodu pozvani”

Spot je sniman na prekrasnim lokacijama unutar gradskih zidina poput Straduna, Onofrijeve fontane, Minčete, ali i na plaži Banje i na Srđu i predstavlja spoj mladenačke kreativnosti, spontanosti i ljepote srednjovjekovnog Dubrovnika. Tim službenim spotom Susreta hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, mladi domaćini poželjeli su srdačnu dobrodošlicu svojim vršnjacima i u spotu pokazali mali dio ljepota svog drevnog Grada. Snimanje spota zaokupilo je pozornost brojnih prolaznika i turista, koji su prilazili i čestitali mladima i izrazili najljepše želje za nadolazeći Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku.

Sviđa ti se portal? Klikni Like!

Tekst himne na “Na slobodu pozvani” napisala je Josipa Dević, uglazbile su je poznate hrvatske glazbenice, bivše Divasice – sestre Ivana i Marija Husar, aranžman potpisuje Saša Miočić, a izvodi je Stjepan Lach. Spot su osmislili mladi volonteri uz pomoć Joška Mikuša, a uz snimanje i montažu s. Ružice Dodig iz Učeničkog doma Paola di Rosa.

Izvor: IKA/Bitno.net
Foto: Youtube/ Screenshot