karlovićFoto: Index.hr

U odlučujućem petom meču Ivo Karlović izgubio je od Federica Delbonisa. ‘Divu sa šalate’ poraz je teško pao…

“Jako sam razočaran. Ali moram reći da je ova ekipa vrlo homogena. Svi žive jedan za drugoga i nadam se da ću kad-tad uspjeti osvojiti Davis Cup”, rekao je Ivo Karlović, koji se teško mirio s uvjerljivim porazom u odlučujućem meču.

“Nije mi lako pričati. Još uvijek sam pod dojmom cijelog meča, možda će sutra biti lakše pričati”, kazao je Ivo i pohvalio domaću publiku u Areni Zagreb.

“Navijači su bili zbilja odlični. Ostat će mi sve u lijepom sjećanju s jedne strane, a s druge strane dosta razočaravajuće.”

Pohvalio je Karlović našeg izbornika Željka Krajana, koji je na našoj klupi u protekla tri dana proveo šesnaest i pol sati, ali u isto vrijeme priznao da se ne vidi u funkciji izbornika jednog dana.

“Krajan je odradio jako naporan posao. Mislim da bih ja teško uspio izdržati ovako dugo na klupi, otišla bi mi leđa i noge i sve. Nije mu lako, mora ostati skroz miran i staložen. Davao nam je jako dobre savjete i jednostavno danas nije ispalo dovoljno ali uvjeren sam da je pred njim jako dobra budućnost na izborničkoj klupi”, zaključio je Div sa Šalate.


Izvor: Sloboda.hr/tportal/Index.hr