mel gibson pasija

Mnogi će se složiti da je “Pasija” jedan od najjačih filmova o najvećoj osobi naše povijesti, Isusu Kristu, koji je ikad snimljen.

Holivudski glumac Mel Gibson planira snimiti nastavak svog filma iz 2004. godine “Pasija”, potvrdio je to scenarist ‘Hrabrog srca’ Randall Wallace, koji je Hollywood Reporteru rekao da radi na scenariju za priču o uskrsnuću.

“Uvijek sam želio ispričati tu priču. ‘Pasija’ je samo početak, ostalo je još mnogo toga za ispričati”, rekao je Wallace. Do ideje za snimanje nastavka “Pasije” dvojac je došao surađujući na filmu “Hacksaw Ridge”.

“Kršćanska zajednica smatra kako je ‘Pasija’ najvažniji film koji je ikada proizveden u Hollywoodu, te misle kako bi njegov nastavak bio još veći”, rekao je Wallace.

“Pasija” je u kinima debitirala prije 12 godina, a postala je najuspješniji nezavisni film u povijesti, sa zaradom od čak 612 milijuna dolara.

Scenarist Randall Wallace potvrdio je da s Melom Gibsonom radi na nastavku Pasije, kao i da će se novi film baviti Isusovim uskrsnućem, međutim detalji o glumačkoj postavi još nisu poznati javnosti koja s nestrpljenjem očekuje novi Gibsonov uradak!

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr/Nacional