psihijatrijska bolnica vrapče psihijatri

Na činjenicu da se u Hrvatskoj zviždači i druge nepodobne osobe zdrave zatvaraju u psihijatrijske ustanove te se tamo prisilno ‘liječe’ štetnim lijekovima, ugledni je njemački Hrvat Karl Kutniak, upozorio njemački parlament i mnoge njemačke akademike. Ovaj tjedan Kutniak je o svemu pisao i glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu.

Njegovo pismo, koje je portalu Direktno.hr proslijedila Ksenija Pranklin, sestra Ivana Pranklina – sudskog dostavljača koji je nakon sukoba s nadređenima završio u Vrapču – gdje ga već mjesecima ‘liječe’ problematičnim lijekovima koji imaju vrlo štetne nuspojave, ovdje prenosimo u cijelosti.

Kvesić, Francišković, Kakarić, Pranklin… tko je sljedeći?

”Poštovani gospodine Cvitan,

zgrožen sam činjenicama da se u bolnici Vrapče de facto vrši tiha likvidacija svih politički nepodobnih građana RH, prvenstveno mlade populacije i da u tom zločinu sudjeluje ravnatelj Vlado Jukić i svi liječnički i kontrolni organi bolnice.

Evo kako izgleda taj zločinački krug: 

Ministar Ostojić i njegovi iz policije nasilnički privode već odabranom sucu “okrivljenika”, primjer je slučaj Zdenke Kvesić, Marka Franćiškovića, pukovnika HV, Branka Kakarića, Ivana Pranklina i mnogih drugih!

U kratkom vremenskom roku “okrivljeniku” član zločinačke liječničke organizacije bivšeg ministra Rajka Ostojića i sadašnjeg Varge postavlja dijagnozu, uobičajeno: paranoidna šizofrenija….. Slijedi prisilna hospitalizacija u Vrapču pod vodstvom dr. Alexander Haida i njegovih ostalih kolega zločinaca

‘Terapira’ se uobičajeno preparatom ZYPREXA različitih koncentracija. Isti lijek od USA korporacije LILLY je od 2006. godine u USA zabranjen, jer je dokazano istraživački štetan po zdravlje pacijenta, budući da zbog njega dolazi do naglog povećanja tjelesne težine u kratkom vremenskom periodu i do 60 kilograma. Gotovo uvijek dolazi i do teškog i kroničnog dijabetalnog oboljenja. 

Kako ista tvrtka proizvodi i INSULIN, postoji objektivna sumnja, da je cjelokupan bolnički personal od iste korumpiran da sudjeluje u ovom zločinu. Ovdje se radi o više od tisuću slučajeva u cijeloj Hrvatskoj. 

Fa. Lilly je u USA imala sudske procese i sklopljene nagodbe u visini od nekih dvije milijarde €, a mnogi još slijede!

Dokumentacija o zločinačkom lijeku svugdje dostupna

Zar to Vama nije poznato, gospodine Cvitan? 

Cijelu dokumentaciju i afere oko toga zločinačkog preparata možete potražiti, naći i provjeriti na internet portalima, ja sam ovo saznanje dobio na njemačkim portalima ili imate sumnje u iste?

Vlado Jukić je na HRT-u i raznim drugim medijima jako dobro rekao kako farmaceutske tvrtke doniraju njihova putovanja i kongrese, ali nije rekao cijelu istinu. One doniraju puno više, a taj zločin je Vlado Jukić sa svojom cijelom ekipom prešutio i prešućuje dalje, braneći počinjeni zločin nad hrvatskom mladom populacijom.

Iz istog razloga tražim od Vas gospodine državni glavni odvjetniče energične korake. 

Dozvoljavam si priopćiti Vam, kako ću o ovom izvijestiti sve nadležne institucije svijeta kao i pojedine šefove vlada zemalja članica EU i predsjednika EU-komisije, gospodina Junckera’‘, stoji u pismu Karl Kutniaka.