Doktor Gordan Lauc osvrnuo se na tekst u britanskom Telegraphu o tome kako je britanska vlada namjerno zastrašivala građane koronavirusom te kako se o tome otvaraju istrage.

>>> Lauc otkrio hoće li cijepiti svoju djecu: “Temeljem dostupnih znanstvenih spoznaja…”

“Strategija širenja pretjeranog straha u pandemiji ulazi u fazu formalnih istraga…Kod nas je za širenje straha i panike predviđena i kazna zatvora. Nadam se da će u zatvoru završiti i neki od naših popularnih pandemijskih zastrašitelja, a ne samo onaj jedan nesretnik koji je najavljivao potres”, ističe Lauc.

“Najgori zločin koji se dogodio u ovoj pandemiji je sustavna kampanja zastrašivanja. Različiti „stručnjaci“ i „znanstvenici“ nam već dvije s autoritetom nabrajaju razne strašne stvari koje bi se MOGLE dogoditi. Ništa od toga se nije dogodilo.

Kada je postalo potpuno jasno da je covid za djecu većinom bezazlena bolest, počeli su govoriti o misterioznom „dugom covidu“ od kojeg mogu oboljeti i djeca koja su imala vrlo blage simptome bolesti. Velika studija u Danskoj na preko 37,000 djece vrlo jasno je razotkrila te laži.

Ako nekoga zanimaju detalji pogledajte rad, no zaključak je jasan „Dugi kovid kod djece je rijedak (0.8%) i većinom traje kratko“.COVID-19 je opasan prvenstveno za stare i bolesne. Mladi i zdravi iznimno rijetko imaju problema. Djeca gotovo nikada”, zaključuje Lauc.

Izvor: Sloboda.hr/Paraf.hr