mile kekin hladno pivo

Nakon što je u intervjuu za Večernji list objavio kako ponekad razmišlja o odlasku iz Hrvatske, frontmen Hladnog piva Mile Kekin izazvao je buru reakcija u hrvatskoj javnosti.

Kod većine Hrvata ta je vijest naišla na vrlo pozitivne reakcije, pošto je Kekin očito većini dozlogrdio svojim degutantnim i primitivnim političkim nastupima.

No, malobrojni Kekinovi obožavatelji, pa čak i njegovi najbolji prijatelji nisu bili baš sretni najavom možebitnog Kekinovog odlaska iz Hrvatske. Mnogi su ga čak optuživali da je izdajnik.

Tim povodom Kekin se javnosti obratio otvorenim pismom preko službene stranice benda na Facebooku u kojemu se opravdavao za svoje izgovorene riječi u intervjuu. U pismu se Kekin obratio “dragim fanovima i mrziteljima”.

Pismo nećemo prenijeti jer zaista nije vrijedno spomena, no samo ćemo prenijeti poruku koju je Kekin na kraju otvorenog pisma poslao svima onima koji ga ne vole. a koje on naziva “mrziteljima”.

“Mrzi vas iz duše, Vaš Mile”, poručio je Kekin i još jednom pokazao svoju primitivnu i mrzilačku narav, a sve u znaku tzv. tolerancije, ljubavi i mira.