thompson branitelji savska 66 prosvjed

Podršku braniteljima u Savskoj, uoči sutrašnjeg kontra prosvjeda kojeg organiziraju Milanovićevi plaćnici, dao je i najpopularniji hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson. Svoju podršku i poziv u Savsku objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici.

Poziv prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, svima nam je poznato da je Thompson podržao svoje prijatelje i suborce, koji u Savskoj 66. već više mjeseci prosvjeduju zbog neispunjavanja njihovih uvjeta.

Vražje sile su se toliko osokolile da javno pozivaju na ANTIPROSVJEDE protiv HRVATSKIH BRANITELJA, ne samo da pozivaju na ANTIPROSVJEDE već uz blagoslov ove vlasti i medijskih ŠTAKORAŠA pokušavaju izazvati nerede i nemire kako bi za to okrivili hrvatske Branitelje. Nazivaju ih pogrdnim imenima te ih optužuju da su oni krivci za sve veću krizu u koju nas je dovela trenutna nesposobna vlada.

Fašistoidni ljevičari i razne udruge koji sebe nazivaju “OKUPIRAJMO HRVATSKU”, pojedinci koji nose transparente da treba zapaliti naše Crkve, koji naše Branitelje nazivaju stokom, pojedinci koji su služili agresoru u Domovinskom ratu, koji su jedan dan pred kamerama u štakama kao invalidi i poistovjećuju se s braniteljima, a već drugi dan prestignu njemačkog ovčara, NAJAVLJUJU veliki prosvjed protiv HRVATSKIH BRANITELJA u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka.

Mi koji uređujemo Thompsonove službene stranice, POZIVAMO VAS da nam se pridružite u podršci HRVATSKIM BRANITELJIMA u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka u 14 sati.

Molimo sve fanove koji dođu dati podršku braniteljima da budu dostojanstveni te da ne odgovoraju na provokacije, uostalom kao i na svim Thompsonovim koncertima.

NEKA NAŠI BRANITELJI, KOJI SU SVOJE ZDRAVLJE OSTAVILI NA BOJIŠNICAMA ŠIROM LIJEPE NAŠE, VIDE DA NISU SAMI – NEKA VIDE DA NAS IMA.

P.S. Naravno, kao i na koncertima, za vas imamo poklon paket: Nagrađujemo onoga tko nam pošalje sliku s najvećim hrvatskim barjakom sa skupa potpore u subotu u Savskoj 66.

Vidimo se u Savskoj 66.