thompson branitelji

Popularni hrvatski glazbenik Mate Mišo Kovač demantirao je najavu da će pjevati na skupu zajedništva koji hrvatski branitelji organiziraju 2. svibnja u Zagrebu.

Kovač je za RTL televiziju izjavio da ga nitko nije niti pitao želi li pjevati na skupu. U svojoj izjavi Mišo Kovač je zapravo poručio da on ne može pomoći braniteljima, odnosno, da nije siguran koliko podržava prosvjed hrvatskih branitelja i stopostotnih invalida Domovinskog rata koji već šest mjeseci prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Zagrebu.

Mišo Kovač je između ostaloga, spomenuo Marka Perkovića Thompsona: “Što ću im ja pjevati, neka im pjeva ljubimac Thompson…”

Thompson: Neobična izjava za jednog tako iskusnog glazbenika

Na ovu izjavu Miše Kovača reagirao je na svojoj Facebook stranici i sam Marko Perković Thompson: “Zaista ne znam što je Mišo htio s time reći ili poručiti spominjući mene u takvom kontekstu, u svakom slučaju, neobična izjava za jednog tako iskusnog glazbenika.”

Thompson je pozvao sve koji mogu i koji žele da u subotu dođu na skup zajedništva. “Priča se da će biti dosta izvođača ali ja zaista ne znam tko će nastupiti na SKUPU ZAJEDNIŠTVA – 100% ZA HRVATSKU niti sam se raspitivao, mene su pozvali kao suborca i glazbenika i naravno da sam se odazvao. Pozivam svoje fanove da dođu na skup u subotu, da zajedno i dostojantveno podržimo naše branitelje”, stoji u pozivu Marka Perkovića Thompsona na službenoj Facebook stranici.