švedska imigrant silovao

Otac 32-godišnjeg Kurda, koji se trenutno nalazi u Gothenburgu zbog sumnje u njegovu odgovornost za terorizam u Siriji, napao je i silovao 24-godišnju ženu uz prijetnju pištoljem još 2003. godine. Tijekom silovanja, imigrant je bio toliko obziran da je svojoj žrtvi objasnio kako je upravo dobio švedsko državljanstvo i kako ga više ne mogu deportirati.

Pored navedenog, svojoj žrtvi je rekao i da je ubojica koji je ubio najmanje deset osoba i da bi ga zbog toga trebala prijaviti policiji.

Da stvar bude zanimljivija, silovanje je bilo osvetničkog karaktera. Naime, dotična žrtva pomogla je dvjema kćerima svog silovatelja da pobjegnu od terora koji je vršio nad njima, a u ime malo poznate „kulture časti“, koja je česta u islamskim obiteljima.

Osim navedenih „kulturnih bogatstava“, ovaj muškarac također je svoju bivšu ženu polio benzinom i zapalio ju jer ga nije zadovoljila.

Jedna od njegovih kćeri zatražila je i dobila novi identitet i zaštitu zbog očitog teroriziranja.

Međutim, iako su svi ovi događaji, izuzev silovanja, prethodili dobivanju državljanstva, vidjeli smo kako je u Švedskoj sve moguće.

Tada star 58 godina, ovaj divljak je osuđen 2003. godine na, ni manje ni više, nego tri i pol godine zatvora, zbog silovanja i napada!

Izvor: Pandora/Fria Tider