blago zadro stožer za obranu hrvatskog vukovara

Na jučerašnji su dan pri otporu velikosrpskom agresoru ubijeni general Hrvatske vojske Blago Zadro i bojnik Alfred Hill – Miki, prvi zapovjednik vojne policije u Vukovaru – legedne hrvatskog otpora velikosrpskom nasrtaju.

Na grobovima legendi Hrvatske vojske, prvih među jednakima, branitelja Vukovara i Hrvatske nije se pojavio nitko od predstavnika licemjerne jugofilne politike. Nije došao Predsjednik Republike, ni predsjednik Vlade, nitko od ministara, nitko ispred hrvatskog Sabora, priopćili su iz Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara.

>>> Stožer: NE glasujte za Ivu Josipovića! Evo i zašto…

“Kada su prilikom otvorenja Ikea-e u Zagrebu mnogi postavljali pitanje zašto Predsjednik RH i ministri u Vladi RH sve krupne investicije, svjetske brandove, predstavništva, pa i Ikea-u, preusmjeravaju u Beograd, jedan je hrvatski intelektualac jednostavno obrazložio: ‘Oni rade za svoju domovinu'”, navode u priopćenju iz Stožera.

Na grobove Zadre i Hill-a vijence su položili i pred njihovim herojstvom, pred hrvatskom žrtvom poklonilise članovi obitelji, suborci, predstavnici gradske i županijske vlasti, te izaslanik Ministarstva obrane RH.