vu-zastava_vukovar2

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u javnost je poslao novo priopćenje gdje poziva sve stranke u Vukovaru koji dišu hrvatski, da budu jedinstveni na predstojećim izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće grada Vukovara. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Vukovar je, nakon mirne reintegracije, sustavno zapostavljan nebrigom vladajućih političkih stranaka i koalicija, a protuzakonitim, protuustavnim i nasilnim ponašanjem sadašnjih vlastodržaca je ponižen.

Vrijeme je da mi, koji smo branili Vukovar, prekinemo šutnju i u ime onih koji su položili svoje živote za neovisnu Hrvatsku kažemo: Dosta!

Dosta je pljuvanja po Vukovarskim i hrvatskim žrtvama, dosta je čekanja istine o našim nestalima, dosta je ponižavanja hrvatskih branitelja, dosta je političkog nasilja nad Vukovarom, dosta je siromaštva i beznađa u gradu kojega napuštaju mladi i obrazovani.

LIKE za hrvatski i samo hrvatski Vukovar!

Ne želimo više gledati zločince i siledžije kako se nesmetano šeću ulicama Vukovara, kako sjede u gradskim i državnim institucijama, kako nose odoru hrvatske policije.

Tražimo jedinstvo vođa i članova domoljubnih i demokršćanskih stranaka, nezavisnih lista i uglednih pojedinca na predstojećim izborima za gradonačelnika i gradsko vijeće Vukovara.

Tražimo da zaboravite na politička trgovanja zbog stranačkih i osobnih interesa i da se ujedinite i okupite oko jednog kandidata za gradonačelnika te zajednički podržite najkvalitetnije kandidate za Gradsko vijeće za dobro građana Vukovara.

Tražimo od vas da zajednički, preciznim definiranjem gospodarskih ciljeva oživite proizvodne snage grada i okolice…

Tražimo od vas da se ujedinite u borbi protiv nasilne, nenarodne politike i terora koji se provodi nad hrvatskim narodom te da vukovarskim primjerom utrete put u borbi za bolju i pravedniju Hrvatsku.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara učinit će sve da razotkrije i ukaže na one koji ruše zajedništvo. Sudit će im hrvatska javnost…

Svima poručujemo: Imajte na umu – stožer je spreman!“, stoji u priopćenju Stožera.

Autor: Sloboda.hr
Foto: tportal