pupovac stanimirović crnogorac sdss naša stranka srbi u hrvatskoj

Pupovac, Stanimirović, Crnogorac i ostala ekipa iz SDSS-a svoju su nacionalnost pretvorili u odličan biznis. No, za to im ne zamjeraju samo Hrvati, već i mnogi Srbi u Hrvatskoj koji više ne mogu mirno promatrati kako netko na temelju svoje srpske nacionalnosti dobiva i troši milijune kuna namijenjenih čitavoj srpskoj zajednici u Hrvatskoj.

Među Srbima koji ne stoje na strani etnobiznismena iz SDSS-a su i članovi srpske “Naše stranke” koja na svojoj internet stranici već neko vrijeme drži priopćenje za javnost u kojemu optužuju SDSS da su za Josipovićevu kampanju potrošili barem milijun kuna namijenjenih svim Srbima u Hrvatskoj.

Klikni LIKE ako podržavaš apel “Naše stranke”!

Priopćenje “Naše stranke” prenosimo u cijelosti:

“SDSS, ZVO i SNV, odnosno njihovi predsjednici Stanimirović, Crnogorac i Pupovac, na upravo održanim izborima za predsjednika Republike Hrvatske nisu žalili novce kojima raspolažu, a koji su isključivo namijenjeni za potrebe Srba i cjelokupne srpske zajednice u RH, već su iste nemilice trošili aktivno uključivši se u kampanju predsjedničkog kandidata Ive Josipovića.

O kojoj količini potrošenog novca se radi u ovom slučaju, svima nama braćo Srbi ostaje samo nagađati u ovom trenutku, ali za pretpostaviti je da se radi o nekoliko stotina tisuća kuna, a možda čak i cijeli milijun kuna. Svi smo bili svjedoci “dostave” ogromnih količina ovih plakata u poštanske sandučiće i na kućne adrese nas Srba, a prema podacima i obavijestima koje smo dobili povratno sa terena, količine su bile nenormalno velike.

Za pretpostaviti je da su plakati tiskani u najmanje 100.000 komada, odnosno primjeraka.
Također, mi Srbi smo istovremeno na sam dan izbora bili višestruko maltretirani brojnim telefonskim pozivima, po svoj ​​prilici, iz call centra SDSS-a i SNV-a, uz podsjećanje da obavezno izađemo na izbore i glasamo za Predsjednika.

Veliki broj naših sunarodnjaka javno izražava svoje nezadovoljstvo ovakvim krajnje neodgovornim i bezobraznim ponašanjem Stanimirovića, Crnogorca i Pupovca, a ovo njihovo bahato i nenamjensko trošenje novca koji je isključivo namijenjen svim Srbima u RH, očekuju da ispita USKOK i Državno odvjetništvo. U javnosti se “šuška” da bi jedan od njih trojice mogao definitivno zatražiti, u slučaju otpočinjanja istrage, status svjedoka pokajnika.

Svjedoci smo činjenice da je ovo u proteklih nešto više od godinu dana, treći po redu poraz SDSS-a, ZVO-a i SNV-a na održanim izborima i referendumu:
Prvi je bio na održanom referendumu o Ustavnoj definiciji braka iz 12. / 2013 . gdje su Srbi pozivani da podrže nešto što se izravno protivilo stavu i Srpske pravoslavne crkve, pa je tako najtolerantnije mjesto u Hrvatskoj preko noći postalo mjesto Negoslavci.
Drugi poraz je bio na izborima za EU parlament u 05/2014. kada Milorad Pupovac nije uspio na hrvatskoj SDP popisu uđe u EU parlament jer mu je nedostajalo 1.780 glasova.
Treći poraz je ova “trojka” doživjela na upravo održanim izborima za predsjednika RH jer su narod obmanuli i prevarili na način da su novcima namijenjenim Srbima u HR isfinancirali dobar dio kampanje predsjedničkog kandidata Ive Josipovića i opet su na kraju poraženi.

Istovremeno, a i nadalje SDSS, ZVO i SNV, ne pokazuju ni najmanju želju, volju ili namjeru da pomognu obiteljima 10-orice nepravomoćno osuđenih mještana sela Trpinje.

Ovim sramnim potezom su definitivno skinuli maske s lica i Stanimirović i Crnogorac i Pupovac te učvrstili stav i osjećaj kod svih Srba u HR da su svi oni VELIKA SRAMOTA cjelokupne srpske zajednice u Republici Hrvatskoj.”