vladmir šeks

Mnogi već godinama upozoravaju da je Hrvatska malim koracima pretvorena u kolonijalnu državu za koju se odluke uopće ne donose u Hrvatskoj. Ali, drugi kažu – to je teorija urote. A sada, Vladimir Šeks u izbornoj noći preko nacionalne televizije kaže: pa vi ste u zabludi i nemate pojma!

“Nije moć u Hrvatskom saboru ni parlamentu! To je jedna velika iluzija. Politička moć se u cijeloj Europi skriva u neformalnim grupama političkih gremija koji donose stvarne političke odluke koje se samo TEHNIČKI PROVODE preko izvršne vlasti i Vlade u svakoj državi.”

Na tu šokantnu rečenicu voditeljica Hrga pita: “Čemu sve ovo onda?” (misli na izbore), a Šeks odgovara: “Već dugo vremena u cijeloj Europi vlada sumrak demokracije!”

Da smo ove riječi čuli od nekog političkog šarlatana, teško da bismo mu povjerovali, ali kada to čujemo iz usta Vladimira Šeksa, čovjeka koji je od samih početaka Republike Hrvatske u vrhu hrvatske politike, to više ne zvuči neozbiljno i šarlatanski. Pitanje je samo koje su to neformalne skupine koje Šeks spominje?

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr