švedska imigranti isis ured za imigraciju

Islamistica koja simpatizira muslimansku terorističku skupinu ISIS ostaje raditi u švedskom Uredu za imigraciju. Ured se pozvao na slobodu govora i mišljenja, te činjenicu da njihovo administrativno osoblje ima pravo dati svoju podršku svim zločinačkim skupinama, neovisno o tome što iste ubijaju, siluju te vrše masakre.

„To je zasada naš odgovor i to je najdalje što ćemo ići po ovom pitanju“, rekao je glasnogovornik Ureda.

Dvostruka mjerila i najteži oblici licemjerja odavno su se ukorijenili u Švedskoj. Bilo kakva kritika političkih odluka o imigraciji zakonom je zabranjena, a i sama kritika islamskog radikalizma ili primjerice enormnog broja silovanja koje su počinili imigranti, neupitno će rezultirati otkazom na poslu i društvenim odbacivanjem zbog „rasizma“ i „ksenofobije“.

Dotična službenica Ureda za imigraciju i pristalica ISIS-a nosi ime Samiyah Warsame, a njenu podršku terorističkim skupinama na Facebooku je otkrio novinar lista Svenska Dagbladet, Ivar Arpi.

Između ostalog, Warsame je u više navrata „lajkala“ slike koje predstavljaju Islamsku državu te različite zastave islamističkih skupina. Također je izrazila divljenje prema tekstu koji je napisan u sjećanje na teroristu Omara Abdel-Rahmana, koji služi zatvorsku kaznu za napad na WTC 1993.

>>> Švedska: Djelatnik Ureda za imigraciju osuđen zbog korupcije

švedska imigranti isis ured za imigraciju

Warsame također širi različite citate poznatih islamista, uključujući čečenskog islamista Emira Khattaba. Kahattab je od strane ruskih tajnih službi okarakteriziran kao glavna osoba koja stoji iza niza napada na stambene zgrade u Rusiji u rujnu 1999., kada su poginule 293 osobe, a ranjeno ih je preko 1000.

Ivar je nakon raskrinkavanja Warsame optužen za „islamofobiju“ upravo od nje same. Ona nije željela davati nikakve komentare na upite zašto je „lajkala“ citate poznatih terorista, ali je umjesto toga napisala na svom Facebook profilu da je ono što Arpi pokušava napraviti „neutemeljeno optuživanje čija je svrha povećati mržnju prema islamu i širenje islamofobije.“

Sjetimo se, Ured za imigraciju u Švedskoj glavni je odjel preko kojega svi imigranti bivaju „smješteni“ u toj zemlji. Treba li stoga čuditi kakve se stvari događaju u tom „imigrantskom raju.“

Izvor: Pandora/Fria Tider

>>> Švedska daje sve više novca za imigrante, a oni nezadovoljni smještajem – žele luksuzne hotele!