Nokaut

Fabrizio Werdum postao je u Mexico Cityju privremeni teškaški prvak UFC-a i imat će priliku protiv Caina Velasqueza boriti se za potpunu dominaciju kategorijom, kad se ovaj konačno oporavi…

Iskusni brazilski 37-godišnji borac prije četiri je godine skinuo mit o Fjodorovoj nepobjedivosti i tada je krenuo njegov uspon prema vrhu. Ubrzo je potpisao za UFC u kojem se polako probijao i još uvijek ne zna za poraz. Nakon što je sredio Royja Nelsona, Minotaura i Brownea, na red je ovaj vikend u Mexico Cityju došao i Marc Hunt, a Werdum je ovim trijumfom postao privremeni teškaški prvak UFC-a.

Do titule je stigao zahvaljujući impresivnom nokautu tijekom druge runde, u kojoj je letećim koljenom srušio protivnika na parter i zatim ga dotukao serijom udaraca, prenosi Tportal.

Werdum je ovime dobio priliku boriti se za titulu apsolutnog prvaka UFC-a protiv Caina Velasqueza kad se Amerikanac konačno oporavi. Naime, Cain zbog problema s ozljedama i operacije koljena nije bio u kavezu više od godinu dana, a neće se oporaviti prije ožujka 2015. godine.