goran radman hrt direktno dnevno novinari

HRT je danas u priopćenju objavio kako u svojim emisijama više neće ugostiti djelatnike dvaju domoljubnih portala, Direktno.hr i Dnevno.hr.

Kako navode u priopćenju koje je potpisano s “HRT Komunikacije”, ta je mjera odgovor na neistinite napise o HRT-u i njegovim zaposlenicima.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Programsko vodstvo HRT-a donijelo je Odluku, da novinari dvaju portala, dnevno.hr i direktno.hr, do daljnjega ne mogu gostovati u emisijama IMS-a HRT-a. Odluka je donesena zbog višekratnih neprofesionalnih, neprovjerenih i neistinitih napisa o HRT-u i njegovim zaposlenicima, koji neargumentirano vrijeđaju i kleveću zaposlenike HRT-a nanoseći štetu ugledu HRT-a”, stoji u priopćenju HRT-a.

Podsjetimo, Goran Radman zadnji je predsjednik Saveza socijalističke omladine Jugoslavije, izvršni sekretar CK SKH te generalni direktor Radio-televizije Zagreb za vrijeme komunističke diktature. Upravo su ove činjenice ono što su dotični portali, s razlogom, spominjali.

Sramota je da se osoba ovakve jezive biografije, od koje se ledi krv u žilama, nalazi na čelu hrvatske državne televizije. To je samo još jedan dokaz zašto je Hrvatskoj hitno potrebna lustracija bivših komunističih kadrova.

Uredništvo portala Sloboda.hr izražava javnu potporu novinarima portala Direktno.hr i Dnevno.hr jer su se hrabro svrstali među medije koji promiču istinu i pravdu, a zbog čega su i dobili ovu sramotnu diktatorsku zabranu nastupa na Radmanovom HRT-u.

>>> Teror nad braniteljima zaposlenim na HRT-u: Otpustit ću vas, idite u šator!