sandra uranjek varga, profesorica

Tijekom jučerašnjeg dana na stranici potpore Bruni Esih na Facebooku pojavio se šokantni komentar s osobnog profila Sandre Uranjek Varga, profesorice hrvatskog jezika i književnosti iz Osijeka kojim je zaprijetila svima koji dođu na prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije u Zagrebu.

“Koliko budala ovdje ima! Ja dolazim, ali kao sotona da vas sve pocmekam dobrim rafalom. Treba sve vas u duboku jamu“, napisala je profesorica Sandra Uranjek Varga.

sandra uranjek varga, profesorica

Dotična Sandra Uranjek Varga profesorica je hrvatskog jezika i književnosti te je zaposlena u Graditeljsko-geodetskoj školi iz Osijeka.

Novinari portala Hrvatsko nebo, koji je i prvi objavio tu informaciju, putem Facebooka kontaktirali su Graditeljsko-geodetsku školu iz Osijeka i dobili sljedeći odgovor:

“Poštovani,

hvala Vam na obavijesti. Stavovi i objave pojedinaca, osobito u ovakvim slučajevima, ne moraju se nužno podudarati sa stavovima administratora ove stranice niti stavovima Graditeljsko-geodetske škole. Ni na koji način ne možemo kontrolirati niti utjecati na objave djelatnice (koja je trenutno na bolovanju) s njezinoga privatnog Facebook profila.

Administrator ove stranice može o Vašim spoznajama obavijestiti ravnatelja, no za ikakve ozbiljnije aktivnosti trebali biste se službenim putem obratiti nadležnim službama.

Lijep pozdrav”

Dva sata kasnije objave profesorice Sandre Uranjek Varga su obrisane, ali su snimke prijetnji ostale, kao i poruka da se ne boji eventualne prijave.

sandra uranjek varga, profesorica

Biti će vrlo zanimljivo vidjeti hoće li nadležne institucije sukladno zakonom reagirati i dati otkaz Sandri Uranjek Vargi, kao što je to dobio i profesor vjeronauka iz zagrebačke Kustošije nakon što ne na sličan način, doduše u privatnom a ne javnom razgovoru, pozivao na smrt političkih neistomišljenika.

Izvor: Sloboda.hr/Hrvatskonebo.com