amerika zoofilija lgbt

Nakon odluke američkog vrhovnog suda o istospolnom braku, ministarstvo pravosuđa sprema se legalizirati 12 novih perverzija – tvrdi kongresnik Tom DeLay (bivši vođa republikanske većine u američkom kongresu, 2003): postoji tajni memo iz ministarstva pravosuđa koji postavlja za cilj legalizaciju još 12 perverzija; uključujući bestijaliju i pedofiliju.

“Imamo tajni memo koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići s 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan… Imaju cijeli popis strategija s kojima će ići na crkve, svećenike i svaki biznis koji će se pokušati pozivati na vjersku slobodu. To nadire poput plimnog vala”.

Šokirani TV-voditelj je tražio DeLaya da pojasni to da bi se legalizirala pedofilija – DeLay potvrđuje: “Točno. Dolaze s 12 novih perverzija. LGBT je samo početak. Počet će to proširivati na ostale perverzije.”

Ako se sjećate, sve je počelo sa “Što vas smeta da se vole” i “Ljubav je ljubav”.

Poput “lažnoznačnih” riječi “reproduktivna prava”, sada izgleda zaista slijede “međugeneracijski sporazumni seks” (naglasak na dječake) i “prava životinja na seksualni užitak s ljudima”. Mislili ste da ne može biti ništa prljavije od homoseksualnog rovanja spolovilima po izmetu? Može.

Na svijetu ima svega. No, seks sa životinjama je bio nešto za što se u gotovo svim društvima intuitivno znalo da nije normalno. Sada se u SAD i to mijenja. Postoji rastući pokret da se legalizira bestijalija (zoofilija).

Potaknuti ishodom grupnog silovanja američkog ustava od strane 5 sudaca SCOTUS (uvjereni kako su između redaka pronašli duh 228 godina neshvaćene želje utemeljitelja SAD da se sodomiti žene)… – i zoofili traže svoja “prava”. Naravno, isključivo i sve za dobrobit životinja. Već postoji i njihov dan: 1. veljače je od strane ovih trenutno diskriminiranih grupa (zvuči poznato?) bio označen kao “Dan bestijalnih/zoofilskih prava” – to sigurno niste znali. Naviknite se.

Zoofilne društvene grupe koriste potpuno isti niz argumenata koje su koristili aktivisti za gay prava da normaliziraju homoseksualnost. Na primjer:
•“Mi smo takvi rođeni”
•“To je temeljeno na ljubavi i dobrovoljnosti”
•“Kršćanstvo potire sve druge oblike seksualnog izražavanja zbog netolerancije”
•“Mi smo takvi kakve nas je Bog stvorio da budemo”
•“Što bi moglo biti pogrešno kada dva stvorenja, stvorena od Boga, pokazuju međusobnu ljubav?”

Vau, tko bi to pomislio?

Liberali su ismijavali sve one koji su predviđali da će široko prihvaćanje homoseksualnosti neminovno voditi prema najdevijantnijim seksualnim praksama kako bi ih se normaliziralo. Sada smo tu. Trend prema prihvaćanju pedofilije je već prisutan i neće proći puno vremena dok se zoofiliji ne dade slična razina društvene tolerancije.

amerika sad zoofilija lgbt

Ljudi misle da se to nikada neće dogoditi jer ne razumiju ljudsku izopačenost – dubinu u koju mogu pasti kada se maknu sve moralne ograde i kada se božanski zakonodavac makne iz naših misli. Kada čovjek postane svoj vlastiti bog i konačni arbitar dobra i zla, čovjek će uvijek tonuti na razinu zvijeri i okaljati se na najprljaviji mogući način.

Oni koji misle da suvremeno društvo neće nikada prihvatiti zoofiliju zaboravljaju da se isto mislilo i za homoseksualnost, gay i lezbijska prava, prihvaćanje transgendera i njihove specijalne zaštite. A rastuća je prihvatljivost pedofilije u “znanstvenim krugovima” kao normalne – ili barem ne tako loše stvari kao što se nekada smatralo.

Nama, koji smo kasnije zapljusnuti s homoseksualizmom sve se sabilo u uži vremenski okvir, te lakše uočavamo identične obrasce i argumente u svakoj novoj perverziji koju nam liberali donose. Kada ste maknuli samokontrolu, granica više nema – sve u ime slobode – sve dok se ne postigne društvena nirvana animalnosti.

Ne možete svojim prijateljima koji su podupirali homoseksualizaciju (“što ti smeta, ako se vole”, “ljubav je ljubav”, “sloboda”, “prava”, “baš si zatucan”, “ovo je 21.stoljeće”…), ne možete im sada reći “Vidiš! Rekao sam ti kamo sve to vodi kada smo se prepirali o gay pravima”. Malo će ih to priznati – i vi ostajete teoretičar zavjere i zatucana katolibanska neznalica.

Ovdje je film koji pokazuje kako zoofili razmišljaju i kako opravdavaju to što rade. Posebno posvetite pažnju na njihovu liniju rezoniranja i pokušajte se prisjetiti da li ste već jednom čuli istu liniju argumentacije u elaboriranju homoseksualnosti da je nešto normalno i dobro za društvo. Amerika se pretvorila u jedan Jerry Springer Show (on je imao važnu zadaću približiti masama svaku “različitost”). Dobro došli u džunglu. Gledati na vlastitu odgovornost.

Svatko od nas ima cijelo vrijeme mnoštvo stanica raka u svom tijelu, ali se imuno-sustav (koji ne voli različitosti), pobrine da se te “različitosti” uklone. Priroda (i naš organizam) baš vole uloge i stereotipe (za razliku od gender ideologije). Homoseksualnosti je uvijek bilo – na rubovima supkulture. Amerika je nepovratno ostala bez imousustava i gledamo metastaze civilizacijskog raka.

Kongresnik nije bilo tko (bio je i vođa parlamentarne većine) i ne bi izlazio s takvim pričama da nema dokaze o 12 novih metastaza američkog društva. Nije imenovao preostalih 9 perverzija – što samo znači da priča nije gotova.

Izvor: Homunizam/Ambrosekane