Grmoja Kolman hns

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja odgovorio je na komentar koji je u utorak na svome Facebooku objavio glasnogovornik HNS-a Igor Kolman, ustvrdivši da Kolman koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji.

Glasnogovornik HNS-a Kolman na svom Facebook profilu napao je glasnogovornika Mosta Grmoju koji je danas kazao da je SDP-u u pregovorima najveći uteg HNS.

“Drago mi je što je taj sitni šovinist i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme”
, napisao je Kolman na Facebooku o Grmoji. “Koji put oni koji te ne vole, puno više govore o tebi od onih koji te vole”, naveo je Kolman na Facebooku

“Gospodin Igor Kolman, nažalost, koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji. Takvim niskim napadima govori samo o sebi. Vjerujem da je to posljedica nervoze koja je zahvatila cijeli HNS, očito su ta klijentelistička stranka i privatni interesi njenih istaknutih članova kamen spoticanja koji sprječava koaliciju Hrvatska raste da se pridruži reformskoj vladi koju predlaže Most nezavisnih lista”
, naveo je Grmoja.

Izvor: Sloboda.hr/Hina
Foto: Pixsell