prosvjed marijana mirt occupy croatia branitelji savska 66 ulični pjevač

Psovke, iživaljavanje nad ženama invalidima, divljanje i ostali oblici primitivluka glavne su karakteristike provladinih plaćenih prosvjednika koji su u subotu prosvjedovali protiv hrvatskih vojnih i ratnih invalida.

No, zadržimo se ovaj puta samo na psovkama koje nikako da izađu iz vokabulara provladinih prosvjednika. Očito potaknut ponašanjem organizatorice prosvjeda Marijanom “Prostakušom” Mirt, koja je braniteljima psovala Boga, jedan od prosvjednika-primitivaca nije mogao zadržati svoje primitivne nagone kada je čuo jednu staru hrvatsku domoljubnu pjesmu.

Naime, ugledavši provladine prosvjednike koji su upravo s Trga bana Jelačića krenuli prema Savskoj, jedan poznati zagrebački ulični svirač odlučio je prosvjednike besplatno počastiti jednom od najljepših hrvatskih pjesama “Zovi, samo zovi”. No, to je izazvalo bijes kod jednog od prosvjednika koji je sviraču poručio: “Ma idi ti u p**** materinu”. Svirač je na to samo nastavio s pjevanjem, a nešto kasnije je prosvjednike upitao: “Nemate drugog posla, je da?”

Klikni LIKE ako smatrate da ovakvi NEMAJU PRAVO prosvjedovati protiv hrvatskih branitelja!

Neobuzadnog primitivca uhvatila je kamera Indexa, a dotičnu scenu možete pogledati na dolje priloženoj snimci na 2:30 minuta.

Ako prepoznate dotičnog primitivca, javite nam na adresu uredništva ([email protected]) kako bismo javno obzdanili identitet primitivca koji usred Zagreba ne podnosi hrvatske domoljubne pjesme.