traveller.hr

Predstavljamo web aplikaciju koja će turistima grad Zagreb učiniti još zanimljivijim, a Zagrepčanima olakšati ulogu turističkog vodiča prijateljima i poznanicima koji nisu iz Zagreba. Planski razrađeno, pojednostavljeno rukovanje i snalaženje uz mnoštvo informacija – sve na stranici Traveller.hr.

Na pitanje kako je nastao Traveller.hr, mladi poduzetnik odgovara: “Kako često putujem, gledao sam predstavljanje Zagreba i Hrvatske iz očiju putnika, travellera. Želja mi je bila na jednom mjestu obuhvatiti sve važne stvari za kratak, ali i duži posjet gradu te pružiti ljudima potpuno opušten boravak uz gastro ponudu, slastice, noćni život, suvenirnice, zlatarne i mnoštvo drugog sadržaja. Želim ljudima olakšati svakodnevicu i učiniti ju ljepšom.”

Kroz razgovor smo se dotaknuli budućnosti te je vlasnik najavio kako je ovo samo fundament svega što dolazi narednih godina.

Tako je jedna od informacija koju smo dobili da će u mjesecu studenom ove godine Varaždin i Samobor biti turistički obogaćeni Traveller.hr-om, a do kraja 2017. godine projekt će obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

Mladi poduzetnik se zahvalio svim partnerima i suradnicima koji pomažu ovom projektu da postane novi standard putovanja, ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta.

Web aplikaciju, prilagođenu mobilnim uređajima, možete koristiti na poveznici Traveller.hr.

traveller.hr