ministar branitelja predrag matić fred hčsp mimohod potpore braniteljima

Ne radi se o fotomontaži, pa su svi odgovori za ovaj “misterij” potpuno otvoreni.

Jučer je Hrvatska čista stranka prava (HČSP) u Zagrebu održala mimohod potpore braniteljima u Savskoj. Nakon mimohoda i kratkih govora u šatoru, HČSP-ovci su molitvom i paljenjem svijeća odali počast preminulim braniteljima ispred improviziranog spomen-obilježja pred zgradom Ministarstva branitelja.

Tamo su HČSP-ovci napravili i jednu fotografiju koja je objavljena na stranačkoj internet stranici. No, dotična fotografija ubrzo je postala “misterij”.

Naime, na fotografiji se zajedno s HČSP-ovcima nalazi, nećete vjerovati, ministar branitelja Predrag Matić. Pitate se, vjerojatno, što Predrag Matić uopće radi s braniteljima, a pogotovo s HČSP-ovcima koji se politički nalaze na dijametralno suprotnoj strani od Matićevog SDP-a.

>>> HČSP održao mimohod potpore braniteljima: Vi ste naš ponos, hvala vam za državu!

Kontaktirali smo i tajništvo HČSP-a koje uređuje stranačku internet stranicu. Oni su nam potvrdili kako fotografija nije fotomontaža i da se Predrag Matić zaista nalazio među njima ispred spomen-obilježja, no nisu htjeli komentirati povod Matićevog fotografiranja s HČSP-ovcima.

Je li ovo prvi znak popuštanja ministra Matića prema braniteljima i odlazak iz gnijezda rigidne ljevice prema politici nacionalnog i državotvornog karaktera kakvu baštini HČSP? Što je ministar Matić htio javnosti poručiti našavši se u društvu HČSP-ovaca?