142578

Građanska inicijativa „U ime obitelji“ na izvanrednoj konferenciji za medije izvijestila je da je prvih tjedan dana prikupljena polovica potpisa potrebnih za raspisivanje referenduma o promjeni izbornog sustava.

„S obzirom na pritiske kojima su izloženi naši volonteri i sve pokušaje političkih kasti u Hrvatskoj da zaustave izjašnjavanje birača, naša je procjena da ako se prikupljanje potpisa nastavi ovim tempom, u sljedećih 6 dana nećemo sakupiti dovoljno potpisa da bi se mogao raspisati referendum o promjeni izbornog sustava. Molimo sve one koji žele promjene u Hrvatskoj da nam pomognu“, izjavila je Željka Markić, članica organizacijskog odbora građanske inicijative „Birajmo zastupnike imenom i prezimenom“.

„Pozivamo sve koji misle da je potrebno mijenjati izborni sustav u Republici Hrvatskoj da se uključe i daju svoj potpis, da se uključe u volontiranje, jer bez njihove pomoći ovo neće uspjeti“, izjavila je Željka Markić.

Stoga, što čekate? Podijelite ovu informaciju s prijateljima, pozovite susjede da se odazovu i svojim potpisom pokrenu pozitivne promjene u hrvatskom društvu, jer ovakvu priliku možda više nećemo dobiti!

Izvor: Narod.hr