njemačka imigranti arapin silovanje

U donjem videu, nepoznati Arapin, možda i Turčin, hvali se – grupnim silovanjem djevice. Video je na internetu osvanuo dva dana pred Novu godinu, neposredno prije masovnih silovanja Njemica od strane imigranata, koje bi zapravo trebalo tretirati kao i svaki “zločin iz mržnje”. Ali to je izgleda rezervirano samo za vrijeđanje homoseksualaca po internetu, iako se ovdje očito radi o silovanjima kao o dijelu specijalnog rata i politike genocida nad bijelim stanovništvom Njemačke, slično kao u Hrvatskoj devedesetih.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije u Europu!

“Čovječe, bilo nas je sedam. Neki na podu, trojica na krevetima. Bili su kreveti na kat. Trojica gore, trojica dolje. Adim je ugasio svjetlo i po***ao je. Razdjevičio ju je. Bila je djevica! Zamisli to, čovječe, djevica! I onda smo mi s gornjih kreveta skočili dolje, ona je vrištala i naravno branila se, i tak. A mi smo joj držali noge, čovječe. Bang, jedan ju je držao ovdje, drugi tamo, čovječe. I onda, čovječe: Sinan i ostali! Jedan za drugim, čovječe. Djevica, čovječe! Odličan posao, čovječe, kunem ti se! Poslije je plakala, nije mogla više, a mi smo kao svinje štrcali po njoj. Sperma i prljavština svuda po njoj. Stvarno smo se istresli.”

“A onda si je ti poj… u guzicu, točno?”, pita snimatelj ovog uratka. A onda Arapin na snimci, sav oduševljen, priča dalje: “Čovječe, bila je djevica! I razbili smo je, razorili, nas sedmorica! Ali nisam je j… u guzicu, ne.”

Nijemci koji su komentirali ovaj video kažu kako se ne radi o recentnim imigrantima, jer ovi donekle govore njemački – uz prepoznatljiv istočnjački naglasak – i kažu da je multikulti-element na videu došao u Njemačku kao dijete, s nekim od prethodnih valova imigracije, s bliskog istoka. “Ovaj čovjek je na slobodi, dok su tisuće Nijemaca u zatvoru zbog verbalnog delikta”, kaže osoba koja je postavila ovaj video na YouTube. “Ako ne želite ovo u svojoj zemlji, vi ste čisto zlo. A ako govorite kako ne želite ovo u svojoj zemlji, bit ćete uhićeni zbog govora mržnje – to su stvarne europske vrijednosti”, dodaje. Eh, spram tih riječi Ilčić djeluje blag kao kamilica – ali valjda se ovo treba početi događati u Hrvatskoj da bi se počelo govoriti o tome da kulturne razlike i te kako postoje, i da one nisu izmišljotina rasista i fašista?

Ako vas ovaj video nije uvjerio, pogledajte sljedeći: na njemu multikulti udara djevojku koja je odbila njegovo “udvaranje” šakom u glavu, a kasnije drugi nalijeće na nju i ruši je na cestu…

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr