policija presretač nabava

Nova nabavka državnih vozila stajat će porezne obveznike 13,38 milijuna kuna, od kojih su najskuplji presretači – njih 13 vrijede 5,75 milijuna kuna.

Vlada će MUP-u danas odobriti nabavu 13 automobila presretača, 11 vozila za očevide i nadzor teretnih vozila, dva kombija, šest motocikala te po jedno sanitetsko vozilo i cisternu za gorivo za helikoptere, piše Večernji.

Ukupna vrijednost nabave ovih vozila u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa do 2020. godine iznosi 13,38 milijuna kuna. Najskuplji su presretači, njih 13 vrijede 5,75 milijuna kuna.

Kupari napokon spremni za javni natječaj

Izmjenama dviju odluka, o pokretanju postupka za realizaciju projekta Kupari i o objavi javnog poziva za dostavu obvezujućih ponuda, Vlada bi na današnjoj sjednici trebala ispuniti i posljednji preduvjet da se napokon raspiše natječaj za budućeg investitora.

U Kuparima se planira investicija od najmanje sto milijuna eura. Natječaj će raspisati Ured za upravljanje državnom imovinom, a interes ne kriju njemački TUI, turska Rixos grupa te skupina ruskih investitora.