marko grahovac sdp milanović prosvjed branitelji savska 66

Marko Grahovac, pokretač prosvjeda protiv branitelja koji prošloga tjedna prosvjedovao kod šatora branitelja u Savskoj 66, najavio je učlanjenje u SDP.

“Zvali su me iz SDP-a i u ponedjeljak ću se učlaniti u stranku, u gradsku organizaciju u Velikoj Gorici. Učinit ću to iz inata jer su me neki lažno optužili da mi je Milanović dao 200 eura da dođem u Savsku. Milanovića sto posto podržavam i dao bih život za njega, a pogotovo za Predraga Matića”, izjavio je za Jutarnji list Marko Grahovac (30) iz Velike Gorice koji je završio u policijskoj postaji, a priveden jer je nasuprot braniteljskog šatora u Savskoj prosvjedovao, kako kaže, u ime svih mladih koji nemaju posao, kao da su mu branitelji krivi što nema posao, a ne vladajuća stranka u koju se učlanjuje.

Grahovac je na svom “prosvjedu” držao bijele gaće u ruci i nosio natpise “Ja imam PTSP od nerada”, “Ili posao ili kalašnjikov” i “Karamarko odi doma”.

Također, kako doznaje portal direktno.hr, Grahovac je priveden u noći s petka na subotu u Velikoj Gorici. Grahovac je bio pod utjecajem alkohola, došao je u velikogorički noćni klub 100 i divljao i uništavao inventar. U policiji nisu mogli iznositi detalje, no potvrdili su da je 30-godišnji muškarac doveden u službene prostorije na prekršajnu obradu zbog narušavanja javnog reda i mira.