virovitica velika srbija

“Znate li gdje je Virovitica? Nisam mogao vjerovati da je ovako nešto moguće u službenoj ispravi. Vjerojatno nećete niti vi. Matični ured u Virovitici u rodnom listu navodi da je Virovitica u Srbiji”, napisao je Pero Kovačević na svom Facebook profilu uz forografiju spornog rodnog lista na kojemu za Viroviticu stoji da spada pod Republiku Srbiju.

“Kad mi je prijatelj Dalibor Horvat poslao status Željke Both i kad sam pogledao rodni list bio sam blago rečeno zaprepašten”, piše Kovačević.

Evo što Željka Both kaže:

“Koliko puta sam predala ovaj rodni list i uopće nisam gledala što piše na njemu dok danas nisam primila poziv od svog novog poslodavca i pita me čovjek gdje sam ja to rođena, što ima Virovitica i tamo?

To mogu izvesti samo ovi naši matičari aka Danko Vrkić. Ako nekom nije jasno ja sam rođena u Virovitici u Republici Srbiji. Ma krasno…”

Ovakvim matičarom zadovoljan bi bio Vojislav Šešelj i drugi zagovornici tzv. Velike Srbije koji su zapadne granice te fantomske tvorevine crtali na potezu Virovitica – Karlovac – Karlobag.

Željka može biti sretna da joj matičar nije upisao “Velika Srbija”.

Izvor: Sloboda.hr/Facebook