Pavle Marčinković novi je igrač Cedevite Junior, objavio je u subotu zagrebački košarkaški klub.

Iskusni 32-godišnji krilni igrač dolazi u redove Vitamina nakon što je prošlu sezonu proveo u svom rodnom Zadru. Uz Zadar u dosadašnjoj karijeri je igrao za Zagreb, Cibonu i Split. Kao član žutih je u sezoni 2018./2019. bio izabran kao MVP HT Premijer lige.  

“Sretan sam što smo postigli dogovor s Cedevitom Junior. Dolazim u ekipu koja ja dosta mlada i ima puno potencijala i kod trenera kojeg jako dobro poznajem. Cedevita Junior je klub koji je na vrhunskom nivou, ima odličnu organizaciju i uvijek ima dobru selekciju mladih igrača. Veselim se izazovima u novoj sezone”, istaknuo je  Marčinković.

“Radi se o jednom iskusnom reprezentativcu koji je kroz svoju karijeru pokazao da ima dobru radnu etiku koju će prenositi našim mladim igračima. Pavle je igrač koji može puno donijeti našoj mladoj ekipi s njegovim iskustvom, da nauče od igrača koji puno toga prošao. On je odličan igrač koji će sigurno pridonijeti našoj momčadi. Zadovoljni smo s ovim potpisom jer znamo što ćemo dobiti s njim i što će on značiti za našu mladu ekipu”, nadovezao se trener Damir Mulaomerović.

Izvor: HINA

foto: facebook