ivan dodig

Ivan Dodig pobrinuo se za nasmješniji trenutak drugog dana IPTL lige u Manili, servisom koji je za njega netipično loše ispao…

Hrvatski 30-godišnji tenisač odlično je završio svoju sezonu, polufinalom ATP Finalsa u Londonu u paru s Marcelom Melom, da bi zatim i osvojio ATP Challenger u Andriji u pojedinačnoj konkurenciji te se tako probio ponovo među 100 najboljih tenisača svijeta, što će mu znatno olakšati život u 2016. godini.

Kao nagrada je stigla pozivnica za skupocjenu IPTL ligu koja se održava u zemljama južne i jugoistočne Azije. Dodig nastupa za Indian Acese, a zajedno s Rafaelom Nadalom posljednjih dana igrao je u parovima.

U meču protiv Gasqueta i Roger-Vasellina viđeni su mnogi impresivni poeni, ali i jedan smiješan trenutak. Poznato je da je Dodig poput svih ostalih najboljih hrvatskih tenisača majstor servisa, no na samom početku meča to nije izgledalo tako. Naime, jednom prilikom potpuno je krivo bacio loptu u zrak i umjesto da ju pusti i pokuša ponovo, opalio ju je izuzetno nespretno i komično.

U ugovoru igračima u IPTL ligi stoji da moraju igrati ozbiljno, no Dodig si je dopustio takav jedan potez i popratio to osmijehom. Valjda mu neće smanjiti honorar…

Izvor: tportal