nikola grmoja most ranko ostojić

Tehnički ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić komentirao je u Dnevniku Nove TV optužbe glasnogovornika Mosta Nikole kako se čelnika Božu Petrova pratilo.

“Petrov nije praćen, niti prisluškivan ni izlistavan i za to postoje dokazi. Za takve optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu imenom i prezimenom. Grmoja nije ništa naučio još od kad je tvrdio da su vršeni pritisci na zastupnike Mosta. Nemam što drugo nego pozvati Petrova da nas dvoje raspravimo te teme. Zanimljivo je da Grmoja ne želi davati nikakva imena, i ne daje nikakve konkretne informacije. Ako se netko bavi s ovakvim stvarima neka da dokumente i dokaze, ne može ovako uznemiravati javnost”, kazao je Ostojić i dodao kako je to vjerojatno bacanje prašine u oči.

“Pozivam gospodina Petrova da mi dva direktno, lijepo u jednoj emisiji, a ne ovako u jednoj minuti, raspravimo te teme. Oni žele voditi ministarstvo unutarnjih poslova, žele se baviti sigurnosti. Mislim da bi bio red da se suočimo pa da vidimo tko je u pravo, tko govori istinu”
, kazao je Ostojić.

Kazao je kako ga nisu zvali iz USKOK-a, ali da vidi da Grmoja zna sadražaj predstavke koji bi trebao biti tajan.

“Ako se netko bavi s ovakvim stvarima neka da dokumente i dokaze, ne može ovako uznemiravati javnost”, poručio je Ostojić. “Zanimljivo je da nikada ne želi davati nikakve argumente, nikakve indicije, nema nikakvih podataka, ne znamo nikakvo ime, ne znamo ni jednu osobu. Preozbiljne optužbe protiv bilo koga”, dodao je.

Glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja na Facebooku je objavio zanimljiv status u kojem je između ostalog prihvatio poziv Ranka Ostojića na sučeljavanje, iako je Ostojićev poziv upućen Boži Petrovu.

“Pristajem na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju će se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru”, napisao je Grmoja.

Izvor: Sloboda.hr/Nova TV