orepićFoto: HRT

Nakon što su se u Vukovaru, a prije nekoliko dana i u Zagrebu, pojavile naljepnice usmjerene protiv srpske manjine, o svemu se oglasio i ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić.

Ovo nije Hrvatska, poručuje Orepić u statusu na Facebooku.

“Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze s Hrvatskom i Domoljubljem! Pogotovo nema veze s Vukovarom i Vukovarcima!”, napisao je Orepić.

“Krajnje je vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu. Svima onima koji toleriraju ovakove ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi! Ovo nije Hrvatska!”, poručio je ministar u svom statusu na Facebooku.

Podsjetimo, na autobusnoj stanici na Trpinjskoj cesti u Vukovaru u petak se pojavila naljepnice na kojima je ispisano “Serbian family tree” sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom Ante Pavelića.

Iz vukovarsko-srijemske policije potvrdili su da je policija napravila očevid i da je cijeli slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu.

Izvor: Sloboda.hr