saša mačvan vukovar grobari policija dinamo

Dinamo je jučer u Vukovaru igrao utakmicu za treće mjesto na Memorijalnom turniru Blago Zadro protiv domaćina turnira, a zagrebački klub doživio je neugodnost nakon utakmice. Kad su igrači krenuli prema autobusu vidjeli su da im je autobus išaran, a učinili su to navijači Partizana iz Vukovara. Na jednom dijelu autobusa sprejem je na ćirilici ispisano GV (Grobari Vukovar) 1976, javlja Večernji.

Ubrzo nakon što se za ovaj incident pročulo po hrvatskoj javnosti, Velimir Bujanec je na svom Facebooku objavio navodne informacije o identitetu počinitelja. Bujanec tvrdi kako “iza napada na autobus GNK ‘Dinamo’, koji se dogodio danas u Vukovaru stoji Saša Mačvan, vođa vukovarskih ‘Grobara’ i djelatnik vukovarske policije.”

Uredništvu portala Sloboda.hr javila se danas i supruga Saše Mačvana koja demantira Bujančeve izjave, tvrdeći da njen suprug ne stoji iza napada na Dinamov autobus. Mačvanova supruga tvrdi kako je njezin suprug teško bolestan i nepokretan te da zbog toga više uopće ne pohađa utakmice.

Bujanec na Facebooku tvrdi kako je njegova informacija “potvrđena je iz više nezavisnih izvora”.

Inače, Saša Mačvan predsjednik je Kluba navijača “Parni valjak”, udruge koja okuplja Partizanove navijače u Vukovaru, što se može provjeriti i u službenom registru udruga.

Klikni LIKE ako si protiv ćirilice u Vukovaru!

saša mačvan vukovar grobari policija dinamo