olivera jones njemačka transvestit homoseksualac djeca vrtić rodna ideologija bolest

“Olivia Jones”, poznati njemački gay i “drag queen”, pravim imenom Oliver Knöbel, posjetio je jedan njemački dječji vrtić u Hamburgu gdje je djeci predstavio svoju knjigu-slikovnicu za djecu, o “toleranciji” prema gayevima, koju je sam napisao. Radi se o propagandi gay lobija pod blagoslovom države (u gradu-pokrajini Hamburg na vlasti su Socijaldemokrati i Zeleni).

Njemački RTL je o posjeti Olivie Jones izvijestio u jednoj svojoj informativnoj emisiji početkom ožujka. Naravno, RTL-ovo izvješće bilo je potpuno nekritički napravljeno i pohvalno prema propagandi gay lobija. Nikakvo iznenađenje budući da RTL, kao i sve RTL televizije, uključujući i hrvatski RTL, pripada koncernu Bertelsmann, najvećem medijskom koncernu u Europi, koji u svojim medijima promiče gay lobi i rodnu ideologiju.

Naslov knjige koju je Olivia Jones prikazivala/o klincima u vrtiću je “Keine Angst in Andersrum”, što otprilike znači – „nemajte straha u svijetu obrnutog“ ili „ne bojte se obrnutoga, drugačijega“. Riječ „andersrum” je u njemačkom jeziku prilog, koji znači otprilike; obrnuto, drugačije, nešto okrenuto na drugu stranu, u drugom smjeru, a koristi se u žargonu i kao izraz za homoseksualce. Ovdje se „andersrum” koristi kao imenica, kao naziv za jedan poseban svijet.

Tekst uz crtež na stranicama slikovnice ide otprilike ovako:

„Dogodilo se u svijetu obrnutog da je “Inge”, baš dok je sa svojom grupom djece iz dječijeg vrtića bio na putu za dječje igralište, naišao na gradilište. Upravo je upozoravao djecu da dobro paze na gradilište da ne ne bi posrnuli ili pali u neku rupu kada je začuo mangupsko zviždanje. (ovdje se misli na ono zviždanje kada momci zvižde ako prolazi zgodna cura, a ovdje zviždi “djevojka” koja nosi muško ime “Gerd”).

On se okrenuo i ugledao nju: „Gerd“, djevojku sa prekrasnim zlatnim uvojcima, koji su joj virili ispod kacige. Ona mu je namignula široko se osmjehujući i to je „Inge“ oborilo s nogu. On se besmrtno zaljubio u „Gerd“ i ona u njega.”

Ovdje su namjerno pobrkani spolovi kao i muška i ženska imena. „Inge“ je njemačko žensko ime, a ovdje se koristi kao muško ime sa muškim gramatičkim članom “der”. „Gerd“ je muško ime, a ovdje se koristi kao žensko ime, sa ženskim gramatičkim članom “die”.

>>> Njemačka: Roditelji moraju u zatvor jer djeca izbjegavaju satove spolnog odgoja (VIDEO)

Na crtežu se vidi muškarac u haljini, „tetica iz dječijeg vrtića”, koji se zove „Inge“. A na gradilištu dvije osobe, dva radnika i obje na prvi pogled ženske osobe. Dakle, prema temeljnim postavkama rodne ideologije želi se djeci sugerirati na ovaj („obrnuti“) način kako dečki rade tipično ženske, a cure tipično muške poslove. Iako zapravo nije sasvim jasno je li li građevinski radnik „Gerd” na crtežu doista žensko ili muško, ali to je vjerojatno i namjera autora Olivie Jones da sve bude nejasno. Baš po načelima rodne ideologije – spol ionako ne postoji i svatko može biti što želi.

Dvije poveznice na portal izdavačke kuće koja je izdala knjigu Olivie Jones s nekoliko isječka iz knjige:

njemačka transvestit homoseksualac djeca vrtić rodna ideologija bolest
Uvod gdje Olivia Jones piše o sebi

njemačka transvestit homoseksualac djeca vrtić rodna ideologija bolest
Ove dvije stranice, izvadak iz knjige, pokazuju pravu namjeru Olivie Jones i dženderista

Sve ovo je i za jednu odraslu osobu ponešto zbunjujuće, a kako neće za biti za malu djecu. Radi se o vrlo perfidnoj propagandi i pokušaju indoktrinacije djece pod krinkom promicanja tolerancije. Ova priča promiče se u vrtićima pod krinkom borbe za „toleranciju”, kako bi se djecu učilo da nemaju predrasuda prema homoseksualcima. No, to je samo smokvin list koji treba sakriti podlu namjeru da se lovi u mutnom dok su ribice još male i nejake i da se koja od njih ulovi na mamac. Dakle, upecati koje dijete, poremetiti ga i povećati broj homoseksualaca.

Očita namjera je kod djece i gledatelja izazvati sažaljenje sa Oliviom/Oliverom. Skoro dva metra visoki Oliver nastupa javno već dugo godina kao „Olivia Jones”, uvijek sa perikom i u ženskoj odjeći, drečavo našminkan. Uvijek govori promjenjenim glasom koji liči malo na ženski glas, tako da zapravo nitko ne poznaje njegov stvarni glas. Nije ni pjevač, ni glumac, ni umjetnik niti bilo što drugo. On ne zna ništa. On ne umije ništa. On godinama nastupa u njemačkoj javnosti naprosto samo kao „drag queen” i živi od toga. A mediji ga rado pozivaju, što nije slučajnost, i kod njih uživa poseban tretman. Prije nekoliko godina Oliva Jones/Oliver Knöbel je sudjelovao u njemačkoj verziji reality show-a „Ultimate Survival“ („Preživljavanje“) koji je prikazivala RTL televizija. Svi sudionici ovog reality show-a morali su biti bez šminke i bez uobičajenog dotjerivanja, samo onako kako prirodno izgledaju u navodnoj „borbi za preživljavanje” sa svim poteškoćama džungle. Međutim, Jones/Knöbel u u svim epizodama realityja nikada nije skidao periku i šminku. Samo je njemu bilo dopušteno ekzluzivno pravo da i u džungli stalno nosi šminku i periku. Upravo je u jednoj takvoj epizodi reality show-a Jones izbrbljao da je jednom imao spolni odnos s donedavnim gradonačelnikom Berlina, Klausom Wowereitom, deklariranim homoseksualcem, radi čega mu je Wowereit zaprijetio tužbom. Takve osobe danas posjećuju djecu u vrtićima i drže im predavanja o svojim životnim iskustvima.

„Borba za toleranciju” se koristi kao paravan, a pravi je cilj je zbuniti i poremetiti onu najmanju djecu jer tinejdžere u dobi od 14-16 godina, koji su većinom već stasali i imaju svoj identitet, nije više moguće tako lako poremetiti i pokušati preusmjeriti na homoseksualnost. Zato se gayevi i džender fanatici sa toliko žara sve više usmjeravaju na sve mlađu i mlađu djecu te uz pomoć političara iz lijevih i liberalnih stranaka vrše toliki pritisak da se spolni odgoj u školama moraju uvoditi za sve manju djecu.

Autor: T. Tonković/Zdravstveniodgoj.com