miso_kovac

Glazbena legenda Mate Miše Kovača još je jedanput pokazao da je suvereni vladar dvorane. Naime, oba njegova koncerta koja se održavaju 11. i 12. veljače u Lisinskom su – rasprodana, prenosi HRT.

Iako je davno prošlo od studenog 1993., kada je cijeli Poljud pjevao s njim, jedno je sigurno, ni on ni publika nisu to zaboravili.

“Koncert sam 50 posto ja, a 50 posto ljudi koji uđu u Lisinski. Svaki je čovjek za sebe najpopularniji i velika je stvar da on dođe na moj koncert”, kaže Mišo te najavljuje koncert za pamćenje.

Mišini vjerni obožavatelji imat će prilike poslušati njegove najveće hitove poput Proplakat će zora, Dalmacija u mom oku, Ti si pjesma moje duše, Svi pjevaju, ja ne čujem, Kad pjevam, suze teku, Još i danas teku suze jedne žene, Ako me ostaviš i brojne druge.

Dodatnu draž dat će i njegova kćer Ivana Kovač koja će biti specijalna gošća koncerta. Ivana Kovač upravo je objavila svoj prvi samostalni studijski album. Debitantski album na kojem je Ivana marljivo radila sadrži 12 pjesama koje je predstavila u protekle dvije godine, uglavnom na festivalima.

Izvor: HRT, Lisinski.hr
Foto: mojarijeka.hr