jezus-christus-kruis

Pored ove vijesti, velika vijest je i ta da je pronađen Kovčeg saveza, ali ne stavljamo je na prvo mjesto. Navodno da je kovčeg nestao preko noći od strane tamošnjih Židova. Prije riječi o Krvi, želimo vas kratko uvesti u plan Božjeg spasenja u Kristu.

Naime, u Starom Zavjetu, Mojsije je morao škropiti Kovčeg saveza krvlju žrtvene životinje i vodom za oprost grijeha naroda. Bog je isplanirao otkup grijeha sveg svijeta i kovčeg saveza sakrio točno poviše mjesta zvanog Golgota gdje će oko 600 godina poslije umrijeti na Križu.

Poslije smrti na Križu, nastao je potres koji je otvorio pukotinu ispod Križa niz koji je potekla Isusova Krv i voda, te se spustila do kovčega saveza i poškropila ga i tako nas sve koji vjerujemo u Isusovu žrtvu – otkupila.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

E sada dolazi priča u vezi otkrića Krvi u naše doba. Ovaj izuzetan brat u Kristu imenom Ron Wyatt je dobio otkrivenje kako bi kovčeg saveza trebao biti podno Golgote i kopao u tom smjeru, te je naišao na kovčeg saveza i pukotinu na čijim stjenama je vidio Krv koju je ostrugao u kutiju za film.

Odnio je na analizu i čuo zapanjujuće riječi, a to je da je krv živa, ali da je na pola ljudska i na upit čija je, odgovorio je “od vašeg Mesije”. Svi su prihvatili Isusa za svog Spasitelja, piše portal Kršćanstvo danas.

Ono što su u laboratoriju otkrili je da u krvi postoje 23 kromosoma, a u ljudskoj krvi ih ima 46; 23 od jednog i još 23 od drugog roditelja. Detalje pogledajte u ovom kratkom videu te vas molimo da ovo dalje dijelite jer je ovo neoboriv dokaz da je Isus Sin Božji.

Izvor: Kršćanstvo danas