sodoma i gomora sumporne loptice

Skupina znanstvenika iz Centra za prirodoslovne studije došla je do neviđenog otkrića.

Naime, prije nekoliko dana znanstvenici su bili na lokalitetu drevnog grada Sodome o kojem se pisalo u Biblijskom povijesnom izvještaju te o kojemu su pisali i mnogi drugi drevni povjesničari.

Na samim lokalitetima znanstvenici su pronašli sumporne loptice, a ovo je prvi tim s naših prostora koji je iznio ovako otkriće.

Biblijski izvještaj o uništenju Sodome i Gomore tvrdi kako su gradovi Sodoma i Gomora bili uništeni “sumpornim ognjem”. Sodoma i Gomora bili su gradovi gdje je nemoral dosegnuo vrlo visoku razinu, a za žitelje tih gradova se navodi da su bili skloni najgorim oblicima seksualnih perverzija kao što je homoseksualizam. U izvještaju se upravo takva razina nemorala navodi kao razlog zašto je Bog uništio Sodomu i Gomoru.

Ono što uz ovo otkriće ide dodatno u prilog točnosti biblijskog izvještaja o uništenju Sodome i Gomore jest činjenica da se ovakve sumporne loptice mogu naći samo u krugu lokaliteta nekadašnjih gradova Sodome i Gomore, te nigdje više.

Inače, Centar za prirodoslovne studije okuplja znanstvenike uglavnom iz područja medicine, geologije i teologije, a u svojoj suštini se bavi promocijom zdravog načina života te vezom znanosti i religije u svrhu dokazivanja točnosti biblijskog izvještaja o postanku svijeta i događajima u prošlosti.