Tvrtka Aukcija nekretnina d.o.o Vas poziva na predstojeću 18. javnu aukciju nekretnina ‘Ljeto 2017’, koja će se održati u Zagrebu 01. srpnja 2017., u Hotelu Antunović.

Ponuda nekretnina uključuje 39 stambenih nekretnina (stanovi, kuće, vile, apartmani i sl.), te 12 komercijalnih nekretnina (poslovni prostori, lokali, projekti, zemljišta i sl.).

Za svaku nekretninu prikupljena je i s pažnjom provjerena dokumentacija koja je dostupna na uvid potencijalnim kupcima. Vjerujemo da će nam ovakav način odabira i provjere vlasništva nekretnina donijeti vjerodostojnost u budućim aukcijama te stvoriti osjećaj sigurnosti kod kupaca i prodavatelja u ovakav način kupoprodaje nekretnina.

Ovom prilikom bismo htjeli svima izraziti zahvalnost za interes i suradnju sa našom tvrtkom u dosadašnjem radu.

Stranice Aukcije nekretnina posjećene su preko 1.000.000+ puta, u preko 160+ zemalja, dok se u bazi trenutno nalazi preko 7.500 registriranih kupaca, čime se potvrđuje da aukcije nekretnina dobivaju svoje mjesto na tržištu nekretnina, odnosno imaju svoju interesnu skupinu.

Svjesni činjenice da prodavatelji teško donose odluke da smanje tražene cijene za svoje nekretnine, naglašavamo da su ipak vidljivi pomaci od prve aukcije pa do danas.

S druge strane razumijemo i poštujemo razmišljanja kupaca koji žele prije svega zadovoljiti svoje potrebe pri kupnji nekretnina te mislimo da imaju apsolutno pravo birati i sami odrediti odnos vrijednosti za svoj novac koji ulažu.

Cilj je da upravo aukcije nekretnina postanu mjesto gdje se prije svega postižu realne cijene nekretnina, koje omogućuju brzu prodaju za prodavatelje, te povoljnu kupnju nekretnina za kupce.

Prije aukcije svaki potencijalni kupac može razgledati nekretnine koje su u ponudi, izvršiti uvid u prikupljenu dokumentaciju i dati svoju pred-aukcijsku ponudu, odnosno ponudu na samoj aukciji.

Svoje ponude možete slobodno slati i na internet stranicama Aukcije nekretnina, bez obzira na oglašene cijene prodavatelja!

Za više informacija posjetite internet stranicu www.aukcijanekretnina.com ili se javite na telefone 01-383-9663, 01-383-9664 ili putem emaila na [email protected]

Katalog sa ponudom nekretnina za javnu aukciju možete pogledati na sljedećem linku:
http://www.aukcijanekretnina.com/files/Aukcijski_katalog_Ljeto_2017_Auction_Catalogue_Summer_2017.pdf

(promotivni članak)