hrvatski navijači slavnoija bad blue boys bbb torcida kohorta

Iako smo naviknuli da se hrvatski navijači u glavnim medijima spominju isključivo u negativnom kontekstu, ovi prizori dokazuju da su upravo hrvatski navijači pokazali najveću spremnost u obrani poplavljenih područja naše Domovine.

Jučerašnji prizori iz Vrbanje pokazali su veliko srce ujedinjenih hrvatskih navijača. Više od stotinjak pripadnika Torcide, Bad Blue Boysa i Kohorte, na igralištu, u centru mjesta, zajedno cijeli dan puni vreće s pijeskom i tovari na kamione. Posebno valja istaknuti Torcidaše, koji su s dva autobusa cijelu noć putovali prema Slavoniji i odmah od ranog jutra prionuli na posao.

hrvatski navijači slavnoija bad blue boys bbb torcida kohorta

Osim na punjenju vreća, navijači su bili raspoređeni i na izgradnji i utvrđivanju nasipa. Kohortaši, a vjerujemo i ostali navijači iz Slavonije, još se od jučer ujutro nalaze na punktovima. Radili su cijelu noć u Drenovcima i Strošincima, u koje je, nažalost, voda prodrla.

Klikni LIKE za ujedinjene hrvatske navijače!

Prema informacijama s internet stranica Bad Blue Boya, prema Slavoniji se organiziraju i nove ture buseva iz Zagreba, a navijači iz svih navijačkih skupina samoinicijativno non-stop dolaze u Slavoniju.

Ovo pokazuje da “dežurni krivci” za sve nevolje u našoj državi još jednom dokazuju da su uvijek među prvima kada Domovina treba pomoć.

Autor: Sloboda.hr
Foto: Sib.hr