Kolinda Grabar-Kitarović jutarnji list jelena lovrić new york ustaška zastava s prvim bijelim poljem

“Kakva je to zastava?” – pita se Jutarnji list, misleći na hrvatsku zastavu s grbom koji počinje s prvim bijelim poljem, a ispred koje se u Americi tijekom posjeta hrvatskim iseljenicima fotografirala hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Hrvati se guše u neimaštini, režim dere sve odreda, a njihovo glasilo, režimsko, piše gluposti i bajke koje su s onu stranu zdravog razuma.

Dakle, Jutarnji list piše da se predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović tijekom posjete posjete hrvatskoj župu Sv. Ćirila i Metoda i Sv. Rafaela u New Yorku susrela s predstavnicima hrvatske dijaspore koji su je toplo dočekali, što je, dakako i točno, o čemu su pisali svi hrvatski mediji i što su prenosile ili prikazale sve hrvatske televizije, uključujući i Big Brother TV Igora Bobića i Antonije Blaće.

Tada se predsjednica slikala sa svećenicima i vjernicima, i tamo se na kaminu u župnim prostorijama nalazi – zastava s grbom bez krune, i prvim bijelim poljem, ispred te zastave možemo vidjeti i Kolindu Grabar Kitarović. Jutarnji list problematizira zastavu s takvim grbom jer se ona četiri godine koristila u NDH, što nije točno, dakle, glasilo legalnih ratnih profitera opet laže. Naime, službena zastava NDH imala je slovo U na zastavi, ova to, naravno, nema.

I takva je zastava, s grbom koje počinje prvim bijelim poljem, dakako, bez slova ‘U’, bila privremeno 1990. godine SLUŽBENA zastava u RH sve do donošenja zakona o zastavi i grbu RH, dakle, sve dok se nisu počeli, poput karcinoma, bogatiti sadašnje i bivše gazde Jutarnjeg lista.

Kolinda Grabar-Kitarović jutarnji list jelena lovrić new york ustaška zastava s prvim bijelim poljem

Dokle će nas lagati Jutarnji list? Zamislite situaciju, hrvatski branitelji ginu u Vukovaru, Pavić i Hanžeković se bogate, te navodno je*u po Zagrebu, nije bitno koga i da li se međusobno, no, usput se bogate, a Jelena Lovrić zaziva JNA u pomoć, što biste vi mislili o takvim sablastima?

Narod, legalno opljačkan kroz predstečajne nagodbe i TAKOĐER LEGALNO od strane Jutarnjeg lista kroz oprost dugova tom glasilu legalnih ratnih profitera, što su bez sumnje bivši gazda EPH, Nino Pavić i sadašnji gazda EPH, kod sirotinje omraženi odvjetnik, Marijan Hanžeković, bi doslovce rekao: “Nije to zastava ratnih profitera i novinara potencijalnih terorista koji su pozivali ubojice na Hrvatsku i pozivali na državni udar, koji su pozivali JNA da nam pobije roditelje, dakle, to nije zastava onih koji ne shvaćaju da su pozivali ubojice i da su tako i sami neizravni suučesnici tih ubojica.”

Podsjetimo, dragi drug i kolega Jelene Lovrić, Miroslav Lazanski, potvrdio je da je spomenuta novinarka kao bivša članica terorističkog krila komunističke partije, Centralnog komiteta, 1991. pozivala JNA da izvrši vojni udar u Hrvatskoj. Jelka je to demantirala, međutim, kako se radi o novinarki koja dokazano laže, ne može joj se vjerovati. Nećete vjerovati lažljivcu, nije logično?

Pogledajte kako vas laže Jutarnji list, na slikama ćete vidjeti kako je izgledala službena hrvatska zastava 1990., a onda ćete vidjeti i ustašku zastavu, koja je svakako drugačija, a onda nakon nje i ovu zastavu u NEW YORKU, spornu Jutarnjem listu. Inače, kad smo već kod simbola RH, znate li koliko je branitelja u Jutarnjem listu? Manje nego u SDS-u, ne SDSS-u, nego SDS-u, da ne bi bilo zabune.

Autor: Ivana/Tinolovka-news
Foto: George Corluka/Cropix