ravna gora hos zli mačići damir markuš kutina

“Zli Mačići”, navijačka skupina „NK Goranke“ iz Ravne Gore, protekle je nedjelje pod parolom „Da se ne zaboravi“ odmjerila snage na terenu s igračima svoga kluba.

Svrha je plemenita, prikupljanje sredstava za tiskanje knjige “58” – HOS 1991. Bogdanovci & Vukovar“ vukovarskog branitelja i HOS-ovca Damira Markuša Kutine.

Na teren su uz Markuša također istrčali i legende obrane Vukovara Damir Pučak i Vladimir Alf Balgač. Nakon susreta, čiji je rezultat za ovakvu prigodu nebitan, oko 150 nazočnih gostiju druženje je nastavilo dugo u noć uz glazbeni sastav „Trio Gorani“ koji je u ovu svrhu svirao besplatno.

ravna gora hos zli mačići damir markuš kutina

Događaju su svojim sponzorstvima pomogli Turistička zajednica Ravne Gore te lokalni ugostitelji Caffe bar „Orion“, Caffe bar „Šansa“ i voćarna „AbdiAmet“.

Prijateljstvo branitelja Vukovara i omladine iz Ravne Gore traje već niz godina te su branitelji česti gosti u Ravnoj Gori kao i mladi Ravnogorci u Vukovaru.

Damir Markuš Kutina najavio je i predstavljanje svoje knjige na više destinacija u Gorskom Kotaru krajem listopada ove godine.

ravna gora hos zli mačići damir markuš kutina

Autor: I.T./Sloboda.hr