zoran milanović jasenovac srbi partizani

Danas je Jasenovcu podno spomenika “Cvijet” obilježena 70. godišnjica proboja logoraša iz radnog logora Jasenovac. Komemoraciju su obilježili šokantni i neslušljivi govori puni laži i mržnje.

Među svima se posebno istaknuo hrvatski premijer Zoran Milanović koji je još jednom javnosti pokazao karakter i temeljna načela Socijaldemokratske partije (SDP), pravne sljednice zloglasnog Saveza komunista Hrvatske (SKH), koja se 1991. u vihoru rata i agresije partizanske i komunističke JNA još uvijek zalagala za ostanak Hrvatske u Jugoslaviji, a protiv neovisne hrvatske države.

>>> ‘Jasenovac je mit. To znam jer su moji preci kao Srbi završili u tom logoru’

“Za mene je u 2. svjetskom ratu postojala samo jedna hrvatska vojska, to su bili hrvatski partizani i partizani Hrvatske… Lika, Banija, Kordun i narodi koji su tamo živjeli, i hrvatski Srbi, narodi Primorja, Gorskog Kotara, kasnije i Istre – to je hrvatska vojska. I na nju moramo i uvijek ćemo biti ponosni”, zaprepastio je Milanović.

Pljeskali masovnom ubojici Titu

Bal vampira u Jasenovcu dodatno je ocrnio sramotan pljesak komunističkom zločincu i masovnom ubojici Josipu Brozu Titu. Naime, kada je Franjo Habulin, predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, u svom govoru spomenuo zločinca Tita, odjeknuo je snažan pljesak okupljenih.

Ostale govore i govornike nećemo prenositi jer normalni i zdravi hrvatski želudac toliku količinu mržnje i laži jednostavno ne može probaviti. Možemo se samo nadati da će se jednog dana, kada će Hrvatska biti potpuno slobodna, o Jasenovcu moći pričati slobodnim jezikom istine i samo istine.

Autor: Sloboda.hr

Klikni LIKE ako ti je DOSTA laži o Jasenovcu!

>>> „U Jasenovcu sam 1946. pokapao na stotine ljudi koje su svakodnevno ubijali partizani!“