bran

Prosvjedi skup stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida ispred Ministarstva branitelja koji su podržali i podržavaju branitelji i građani, te sindikati i udruge civilnoga društva, podržao je predsjednički kandidat prof. dr. Milan Kujundžić. Nazvao je organizatore prosvjedničkoga skupa te im izrazio punu podršku u njihovim zahtjevima i ostvarivanju njihovih prava koja se u posljednje vrijeme, zapravo od smrti dr. Franje Tuđmana neprestance umanjuju i krše, javlja Narod.hr.

U razgovoru s predsjednikom udruge zbora gardijskih brigada Antom Deurom, dr. Kujundžić dao im je punu podršku u svim njihovim zahtjevima, osobito na tragu preambule Ustava Republike Hrvatske da Domovinski rat bude temelj suvremene Republike Hrvatske.

Kako je poslije razgovora s dr. Kujundžićem predsjednik udruge gardijskih brigada Deur kazao – Dobili smo podršku od predsjedničkoga kandidata dr. Milana Kujundžića koji je saznao iz šturih medijskih informacija za naše zahtjeve, odnosno zahtjeve Hrvatskih ratnih vojnih invalida i odmah se javio. Očekujemo i druge predsjedničke kandidate da će se javiti i dati nam podršku. Kome nije stalo do branitelja i Domovinskog rata, očito mu nije stalo niti do Hrvatske i hrvatskoga naroda – navodi Deur.