aylan kurdi utopljeni dječak izbjeglice sirija

Ovih dana cijelim svijetom se proširila tragična fotografija utopljenog 3-godišnjeg Aylana, malog Kurda iz Sirije, koja je definitivno dotakla srce svakog onoga tko je vidio fotografiju.

Međutim, novinarski lešinari režimskih medija bešćutno su iskoristili i ovu tragediju za bezobrazno prebacivanje odgovornosti i osjećaja krivnje na “licemjerne” Europljane, optužujući praktički svakog Europljanina za smrt malog Kurda.

No, ispostavilo se da su svi izvještaji režimskih medija o tragičnoj smrti malog dječaka Aylana, njegova brata Galipa i njihove majke Rehan jedna velika laž i manipulacija. Naime, doznalo se kako ova obitelj nije bježala ni od kakvog rata, već je njihov otac išao je u Europu zbog problema sa zubima! Mediji su očekivano prešutjeli ovu činjenicu.

Teema, sestra Abdullaha, oca poginulih Aylana i Galipa, ispričala je javnosti u Kanadi o čemu se točno radilo u ovom krajnje glupom i neobjašnjivom pokušaju jednog oca da dođe u Europu zbog problema sa zubima, odnosno, stavljanja novih implantata, budući da Abdullah nije imao zube. Neupitno je da zubi mogu stvoriti teške zdravstvene probleme, ali ugroziti i na kraju skončati život vlastite djece radi praktički estetskog zahvata ravno je ludilu te uopće nema nikakve veze s “bijegom od rata”.

Također, ispostavilo se da tragično stradala kurdska obitelj uopće ne dolazi iz područja zahvaćenim ratom, kako lažno pišu režimski mediji. Naime, dotična obitelj dolazi iz mjesta Kobane, na samoj granici s Turskom, gdje je u manje od dva dana bez problema organiziran veliki javni pogreb tragično stradale obitelji, i to pred istim medijima koji su lažno izvještavali kako je dotična obitelj zapravo pobjegla od rata.

Ovaj primjer pokušaja manipulacije samo dokazuje na što su sve spremni režimski mediji u odrađivanju svog prljavog zadatka. Upravo su ti i takvi medijski lešinari glavni krivci za smrt malog Aylana jer su svojim lažima i manipulacijama zasigurno dodatno potaknuli dječakovog oca da pomisli kako je ulazak u Europu lagan te da Europa mora primiti svakog onoga tko uđe u nju.

Novinarski režimski lešinari, a sada i UBOJICE, SRAMITE SE!