Severina_Tagheuer_800

Većina hrvatskih medija, a poglavito onih iz Zagreba, kao da je “poludjela” za Severinom i njezinim bivšim suprugom Srbinom Milanom Popovićem, s kojim ima i dijete, pa iz dana u dan naprosto maltretiraju čitatelje i gledatelje s njihovim privatnim nevoljama, koje blago rečeno zanima tek relativno uzak krug ljudi. Severina će omogućiti Milanu da jednom tjedno viđa njihova sina, Severina će mu to uskratiti, Severina nije mogla doći na sud jer je uganula nogu, onda Milan nije mogao doći na raspravu jer kako su izjavili njegovi odvjetnici ima “laganu virozu”, Milan će Severini plaćati mjesečnu alimentaciju od navodno 18 tisuća kuna, Milan će za svog sina urediti raskošnu vilu s bazenom u Zagrebu, Severina je blistala (sic!) na sudu, itd., i tako redom. Svu tu hajku oko ove popularne pjevačice, s “tisuću, sramnih, skandala” izmislili su i izmišljaju pojedini novinari, odnosno njezini producenti, a sve u cilju i želje navodne što veće prodaje CD-a i astronomskih honorara za nastupe. A ona nastupa svugdje, pretežno i u Republici Srpskoj, gdje zabavlja tamošnju omladinu odgojenu na “harmonici i kolu”.

Međutim, žalosni su ti mediji koji su si umislili da je “čitav hrvatski narod” poludio za Severinom, a u cijelom tom zabavnom cirkusu najmanje je važno njihovo dijete. Većina medija “nema pojima” niti im je to neka vijest da je desetine tisuća majki izgubilo svoje sinove i kćeri u vrijeme srpske agresije (gdje su tad bili Severina i Milan?) te da brojna djeca hrvatskih branitelja nemaju ni za kruh, idu u školu gladna, dok se ovo dvoje “zabavljača” i bogataša lijepo zabavlja na račun njihova djeteta!

severina i milan 222

Lažu mediji da “slučaj Severina i Milan” zanima veliki broj čitatelja, prije bi bilo da je riječ o smišljenoj (plaćenoj) propagandi, koje ovo dvoje ljudi nije zaslužilo, i može ih biti sram da dijete iskorištavaju na ovakav način.

Jedan novinar (?) je napisao i ovo: “Severina je, kao i obično, pomno odabrala što će odjenuti za ročište. S crnim sunčanim naočalama na očima ( a bio je sječanja!) i u dugom crno bijelom kaputu te visokim potpeticama još je jednom pokazala zašto je nazivaju domaćom ikonom stila!”

Za više ovakvih tekstova- klikni Like!

Ako već imaju Severina i Milan, a imaju novaca koliko treba, bilo bi bolje da je novinar mogao napisati da su ova dva “srpsko-hrvatska “golupčića” došli na ročište te da su po izlasku izjavili kako će svaki od njih darovati barem milijun eura (neka se ugledaju u svjetske zvijezde, kad žele biti “zvijezde”) za školsku djecu koja gladuju, odnosno da će im kupiti nešto za jelo.

Stoga, ostavimo se umjetno stvorene afere kojoj je jedini cilj, kako rekosmo, što više zaraditi, pa ako treba i na malodobnom sinu!

Ali, što sve to vrijedi kad će opet neka piskarala već sutra pisati da je Severina blistala na sudu, da Milan imam prekrasne zube, dok o djeci koja su u vrijeme hrvatskog Domovinskog rata ostala bez igdje ičega, pa i roditelja – ni riječi.

Možda to nije isto, ali je – poučno!

Autor: Mladen Pavković
Foto: Story.hr/Gloria.hr