kujundzic_markic

Povodom najnovijih poziva Željke Markić na ujedinjenje svih političkih opcija koje su podržale referendum o braku, oglasio se predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić.

“Željka Markić nije u Savezu za Hrvatku i nemam pojma kuda ona hoda kao privatna osoba. Ne znam što želi i za koga igra, ali to što radi nema veze sa zrelom politikom i strateškim promišljanjem”, izjavio je Kujundžić za Večernji list dodajući da zajednički nastup HDZ-a i Saveza ne dolazi u obzir. “Taj bi projekt nanio veliku štetu HDZ-u, Savez bi nestao, a najviše bi izgubio hrvatski narod zato što ne bi imao za koga glasati. Smatrao bi da je opet riječ o trulim dogovorima.”

Pomalo je smiješno da Kujundžić nekoga optužuje za političku nezrelost, dok je on sam nakon gustog poraza na stranačkim izborima u HDZ-u osnovao vlastitu stranku, čime je zabio čavao na lijes svoje političke karijere. Kujundžić nije izvukao pouku iz puteva u političku smrt svih dosadašnjih HDZ-ovih odbjeglih disidenata, dok za političku nezrelost proziva nekoga tko je uspio organizirati prvi građanski referendum u Hrvatskoj.

Autor: E.K./Večernji list
Foto: Facebook/Sloboda.hr